• karakterle ilgili video yapmışlar " the evolution of butters stocth" diye resmen duygulandım. ne çektin be butters!
    sp'nin en sevimli karakteri. *
  • bana bu yaşımda “ablan sana kurban olsun” dedirten karakter. velet pezevenkliği * bile ahlaklı ve düzgün bir şekilde yapıyor al eve besle. paris hilton’a satıldığı bölümde gülmekten ölürken butters very own episode’da yavrucağın saflığına ve mazlumluğuna içim acıdı. ellerini yumruk yapıp birbirine vurmasına değinmedim bile çok sevimli lan.
  • favori south park karakterim.

    ailesi tarafından sürekli cezalandırılır. evde liposuction yaptırma, işlemediği bir suçu üstlenme, asyalılar arasında kavgaya neden olma, fotoğraf çekilirken saçının havaya kalkması, evin kilerinde malzemelerin yerini karıştırma gibi nedenlerden dolayı ceza almışlığı vardır. babasının gay olduğunun farkında olmadan annesine fotoğraflara gösterdiği zaman annesi araba içinde nehre bırakmıştır ve herkese porto riko'lu birisinin butters'ı kaçırdığını söylemiştir.

    arkadaşları tarafından sürekli ezilir. kenny'nin ölümünden sonra gruba dahil olduğu için sürekli kenny böyle yapardı, kenny çok daha iyiydi diye aşağılanır. grubun yapacağı kötü bir iş varsa onu hemen butters'a yaptırırlar. bu kötü davranmalara ve zorbalıklara rağmen gurubun içine girmeye çalışmaktadır. tabi bu yakın duruşu işe yaramıştır ve kyle tarafından doğum günü için casa bonita'ya cartman'ın yerine davet edilmiştir. bunun sonucunda cartman butters'ı dünyaya bir meteor çarpıyor diye kandırmış ve yer altında bir sığınakta 1 hafta bekletmiştir. başka bir bölümde ise cartman robot kılığında butters'ın bütün sırlarını öğrenmeyi amaçlamıştır.

    ancak karakterler arasında aynı zamanda en meşhur olanıdır. içinde sürekli iğrenç şeylerin geçtiği ve kusmadan okunamayan kitabı yazan 4'lü, aileleri kitap hakkında sorunca korkup suçu butters'a atarlar. ancak kitap büyükler tarafından çok sevilir ve derin anlamlar yüklenir ve butters böylece meşhur bir yazar olur. ancak ikinci kitabından etkilenen birisinin kim kardashian'ı öldürmesi sonucunda kitap yasaklanır. aynı zamanda arkadaşları ile sınır kontrolü-meksikalı mülteci oynarken kaybolur ve kimse tarafından hatırlanmaz. bir meksikalı gibi yaşarken, abd'ye göçmüş meksikalıları geri dönmeye ikna eder ve bir halk kahramanı olur.

    ancak karanlık bir tarafı da vardır. gruptan atıldıktan sonra professor chaos alter egosu ile dünyayı yok etme planları yapmıştır. bu planlar arasında restaurantlara gidip sipariş numaralarını karıştırmak ve bahçe hortumunu açarak dünyayı sular altında bırakmak gibi korkunç planlar vardır. başka bir bölümde ise okulda erkekleri kızlara öptürerek para kazanmanın yolunu bulur ve sektörün önde gelen pezevenkleri arasına girer. yine başka bir bölümde cartman'ın gazına gelip, çinlilerin dünyayı ele geçirmesinden korkar ve bir çin restaurantına gidip içerdekileri esir alırlar. bu sırada iki kişiyi taşaklarından vurur. yine cartman ile beraber somali'ye gider ve korsanlık yapmaya başlar. son sezonda ise karakterini değiştiren ve kız arkadaşı tarafından terkedilen butters, pipisini dışarı çıkarıp okul koridorlarında ve kızların voleybol maçında eylem yapar.

    bunun gibi harika bir çok özelliği olan bir karakter. üstüne south park'ın yaratılmış en tatlı karakteri.
  • tam adı leopold butters stotch olan tatlış south park karakteri.

    south park'ın belki de tek iyiniyetli çocuğu. spoiler dolu bir entry olacak ama olsun. kibardır,küfür falan bilmez, en fazla "son of a biscuits" falan der. iyiniyeti başta cartman piçi olmak üzere grubun diğer üyelerince hep suistimal edilir. önceleri gruba katılma amacı yüzünden fazla karşı koyamaz bu tarz şeylere. ancak bir gün canına tak eder ve professor chaos gibi efsanevi bir kişiliğe bürünür. professor'ün tek amacı,butters'ın aksine dünyaya kötülüğü yaymaktır. evin bahçesindeki hortumdan su akıtarak dünyayı sular altında bırakmak gibi yöntemler dener. ancak başaramaz. bu yeni kimliği nedeniyle the coon, mysterion gibi "güçlü" düşmanlar edinir.

    good times with weapons bölümünde ninja kenny tarafından oyun esnasında gözünden vurulur. sonrasında yaşadıkları ayrı bir trajedidir. casa bonita adlı bölümde kyle,yaptığı götlükler nedeniyle casa bonita'daki doğum günü eğlencesine cartman'ın yerine butters'i davet eder. ancak butters'in gelememe durumunda cartman'a açık kapı bırakmıştır kyle. tabii cartman piçi de bu fırsatı fazlasıyla değerlendirir. butters'ın gelmemesi için yaptığı şeyler olağanüstüdür. bölüm boyunca butters'in haline acırsınız. öyle güzel ağlar ki:)

    zamanında çok afedersiniz pezevenklik dahi yapmıştır (bkz: butters' bottom bitch). ancak bu bölümde çalıştırdığı kızlar sadece öpücük hizmeti vermektedir. çalışanlarına çok iyi davranır. bu yüzden de bi çok hayat kadını,butters'la çalışmak ister.

    the death of eric cartman bölümünde herkes cartman'ı iplememe kararı alır. cartman görmezden gelinir. bu salak ta öldüğünü zanneder. o bölümde cartman'la iletişim kuran tek karakter butters'tır işte. kin gütmez. tüm götlüklerine rağmen cartman'ı araftan kurtarmak için yardım eder. ancak yine yaranamaz. saflığın,ezikliğin,iyiniyetin zirvesidir butters. bu yüzden de hep kaybeder.
  • en sevdiğim dizi karakterlerinden (bkz: #80095055)
  • eric cartman'dan ziyade ana babasından çeken south park karakteri.

    ana tayfanın sanat hocasının evini tuvalet kağıdıyla kaplaması sonucu polis barbrady olayı araştırır ve butters'ın suçlu olduğuna karar vererek onu hapse atar.

    *-butters işlemediğin suçları itiraf etme konusunda ne demiştik? artık yetti
    *+ama beni saatlerce sorguladı ve bana sodyum pentathol (doğruluk serumu) verdi.
    *-ve bu da senin mazeretin, öyle mi?!

    başka bir bölümde kızlar okuldaki erkeklerin tipine göre sıralama yapar, butters 11.olduğunu öğrenir.

    +yaşasın, 11.yim, annemler beni cezalandıramaz.

    eve gelir.

    +anne baba, okuldaki en çirkin çocuk ben değilim, kyle. ben 11.yim.
    *-aferin butters.
    *-böyle devam şampiyon.
    butters odadan çıktıktan sonra *-sanırım onu cezalandırmamıza gerek yok.

    böyle çocuğum olsa pamuklara sarar yetiştiririm, bunların yaptığına bak. butters koçum bir gün canına yeterse çık gel. sınıftaki en yakışıklı 11.çocuk olmanı adam gibi kutlarız hem.
  • aklı başında herkesin favori south park karakteri.
  • yürüyen bir "hiç anlamamış"tır, yürekten severiz.
  • south park'ın en şapşal, en tatlı, en masum ve saf karakteridir. ailesinden sürekli ceza alması ve hiç sorunu olmaması ayrı komik geliyor. ayrıca tipi çok şapşik gerçek olsa ısırmak isterdim kesin.
  • eric cartman ve randy marsh’tan sonra en sevdiğim karakter. cartman hayranıdır. imza hareketi, okulda çişini pisuvara yaparken pantolonu komple indirmesidir.
hesabın var mı? giriş yap