• birkaç gün içinde istanbul'da gerçekleşecek olan uluslararası boyuttaki yürüyüştür. az önce demirtaş saat ve gününü ilerleyen zamanlarda açıklayacağını duyurmuştur. ayrıca tek bir pankart "barış" olmasını rica etti. başka herhangi bir parti flaması istenmiyor.
  • eğer doğruysa yakınlarında dolaşılmaması gereken yürüyüştür. bu tarz durumlarda ne olacağı belli olmaz , zaten karışık bir ortam ve zaman. en kötü ihtimal her zaman akılda bulundurulmalıdır.
  • "barış yürüyüşü" değildir o,öyle olsaydı yürüyemezdin.denedik,biliyoruz.
  • faşist aklınızı biraz olsun derin dondurucuya koyun da gelin denilesi yürüyüş. bana marş üzerinden gelme milliyetçi, eğer böyle gelirsen sana her gün okuduğun ezgilerden, marşlarda her gün nasıl öldürmenin övüldüğünü hatırlatırım. işinize geldi mi barış yanlısı maske suratlarınızı kuşanın, işinize geldi mi terörü, katliamı öven müziklerle cenge gidin, cihan harplerine gidin. boktan bir mesele olan savaş, kavga ve türevleri üzerinden ama ben yaşam yanlısıyım diyemezsin. sen zaten kabul etmişsin buram buram silah kokan adımlarınla, marşlarınla.
  • giriş : basın açıklaması yapılacak yere kadar yürüyüş .

    gelişme : basın açıklamasına izin vermeyen polisin toma ve gazla müdahalesi , karşılığında taş ve molotoflar .

    sonuç : akp'nin mağduriyet temalı konuşmalarına yeni malzeme .
  • ekşi'de yazarak hdp'yi baraj altında bırakacağını sananların eleştirerek boklamaya calistigi yuruyus.

    *umarım pkk veya apo bayrağı olmaz!
  • zaten adında büyük olmasa şaşardım.

    (bkz: #25855960)

    (bkz: #53372554)
  • ancak ışid destekçisi canileri rahatsız edecek yürüyüştür.
    bütün orta doğu'nun başına dert olmuş bu ruh hastası katillere karşı en kısa sürede tepki gösterilmeli ve türkiye içindeki destekçileri de gerekli ruh hastalığı hastanelerine tutuklu şekilde kapatılmalıdır. zira ışid ve türevlerini destekleyen bir insanın normal olma ihtimali yoktur, ruh hastalığına sahip olduğu kesindir. mantığı ve vicdanı yerinde olan her insan buna destek verecektir.
    türkiye'ye bu sorunu bulaştıran siyasiler de en kısa sürede yargılanmalı ve acilen gerekli cezaları almalıdır.
hesabın var mı? giriş yap