• gitmelere niyetlenmiş. nereye diye sorarlar adama. daha meşke yeni başladık. daha söyleyecek çok şarkımız var.

    dualar seninle kuramcı.
  • kardeşimdir. ömrüne bereket!
  • ekşi duyurudan tavsiyeleriyle kalbimi fethetmiş suser, gece gece içime su serptin, gözümsün.
  • bu adamın etrafında birileri varsa ve burayı okuyorsa insaniyet namına yanında dursun. (bkz: #29902319)

    ben buradan, bu mesafeden hiç bir şey yapamıyorum. sabahlara kadar konuşmak bir yerden sonra lüzumsuz bir bıdı bıdıya dönüşüyor ki bu noktada o'na hak vermemek elde değil.

    çok fazla acı çekiyor. bedenen, zihnen, kalben haddinden fazla acı çekiyor. benim elimden bir şey gelmiyor, kahroluyorum.

    ben gidiyorum mamur olsun viranlar diyen bendim kuramcı. beni türkü dinlediğime pişman etme.

    eğer gidersen bil ki; çektiğin tüm acıları devrederek gideceksin, mamur falan olmayacağım!

    not: tanım, ağlak entri, ajitasyon, ot bok püsür, imla diyenin kalbini kırarım! kardeşim diyorum ulan, kardeşim!
  • gözleri fıldır fıldır dönen, zihninde birbirine değmeden dolaşan kırkbin tilkinin sayısını unutan, ama buna karşın hala kuyrukları birbirine değdirmeyen bir çeşit çatlak profesör.. yaşama dair zihninde dolaşıp duran kuramların, teorilerin, deneysel neticelerin, simülasyonların haddi hesabı yok.. dışa vurduklarının ise buzdağının görünen kısmı olduğunu anlamak için adam sarrafı olmaya lüzum yok..

    o kadar ki kafa bedene sığmıyor.. porsche motorunu woswos'a takmışlar gibi.. bir anda yükleniyor, noluyor diyorsun.. hatta o da şaşırıyor bir an öksürüyor motor tık diye kalıveriyor..

    sonra anlık bir sessizlik..

    sonra tekrar yükleniyor gaza..

    motor kuvvetli ve potansiyel nice nascarlar, f1ler, gpler kazanacak kudrette.. hatta bu motoru vur çöllere sana dakar rallisi'ni kazansın gelsin.. ama şoför çok heyecanlı.. debriyaj - gaz ayarı mühim.. ayrıca o motorun olduğu araba da mühim.. modifikasyon lazım..

    o motoru kaldırabilecek ekipmanla techiz edilmesi lazım..

    hakkında başka hiçbir şey söyleyemem.. sadece gözlerindeki o ışık çok başka bir şey bu adamın.. milyon voltla yüklü bir bulutta parıldayan kıvılcımların göz kırpmaları gibi..
  • dolambaçlı akp'li. itiraf eden ferahlar.
  • zamanin otesindeki (bkz: #31401021) nolu entry'si ile bana gercek anlamda bu zamanin ve bu cagin otesinde oldugu izlenimi veren yazar. ilgili entry'nin altina imzami attigimi buradan da iletiyorum kendisine. aklina, eline saglik kuramci.
  • yıllar evvel bugün dünyaya teşrif etmiş, genç yaşında ikinci baharını yaşayan ve yaşayacak daha çok baharı olan kuramcı kişisi.

    iyi ki doğmuş. yakınında olsak çikiletalı, bonibonlu pasta yapar, yedirirdik. istidâdımız olsa ferah feza saz semaileri besteler, hediye ederdik. arayıp kutlamaktan, buralara yazmaktan başka seçeneğimiz yok şimdilik.

    güzel dileklerimizi kabul buyursun, nice seneleri olsun, yaban ellerden bizlere el sallasın.
  • okuduğum kadarı ile tek ...şağı 8 kilo çeker, o derece sağlam) iyi türküleri de seviyor, baht ı bahar olsun.
hesabın var mı? giriş yap