• sandık adlı kısa filmiyle insanları gerim gerim geren, ve fakat kendisi pek bir rahat pek bir serseri olan kişi. iyi bir sinefil olmakla birlikte ileride iyi bir korku filmi yönetmeni olarak adından pek bir söz ettirebilir. bekliyoruz merakla.
  • http://www.canevrenol.com/ sitesinden şu an için üç kısa filmine ulaşmanın mümkün olduğu yönetmen.
  • sabah gazetesinde röportajı çıkmış yönetmen.
    http://www.otekisinema.com/?p=3516
  • 1982 doğumlu genç, yetenekli ve üretken yönetmen. kent üniversitesi'nde film çalışmalarının yanısıra sanat tarihi ve kuramı öğrenimini takiben middlesex üniversitesi'nde film, video, etkileşimli sanatlar üzerine yüksek lisans diplomasını almış. şimdiye kadar çekmiş olduğu, aralarında cannes da bulunan çeşitli film festivallerinde gösterilmiş ve ödüller almış kısa filmleri - screws (vidalar), sandık (the chest), kurban bayramı ve my grandmother - http://www.canevrenol.com/ adresinden izlenebilir. yine aynı adresten evrenol'un film ve sanat üzerine denemeleri / incelemeleri indirilebilir. yalnız dikkat, bu yaşta bu verimlilik öykündürebilir.*
  • ilerisi için umut veren genç ve yakışıklı yönetmen.

    çekim tekniğini geliştiriyor, olanaklarını geliştiriyor. türkiye'de gore geleneğine kendisi kadar kafayı takmış biri daha yok diyeceğim ama adam zaten türkiye'de yaşamıyor. lakin bence kısa film de olsa anlık olay ve anlık dehşet hadisesini biraz daha derinleştirip işin konu kısmında daha da ustalaşma vakti geldi. zira gore, arkasını dayandırdığı altyapı ne kadar zayıfsa o kadar zayıf konuma düşebilen bir tür. beslendiği teori, fikir, konu, bulundurduğu altmetin seyirciye geçmeli ki yaratılan vahşetin etkisi ve konumlandırılabilirliği artsın.

    kendisini bir nebze daha geliştirdiği takdirde olabilecek bir yönetmen. takip edeceğiz.
  • son kısası to my mother and father ile ilginç bir şekilde habersiz olarak katıldığı manisa'daki festivalde en iyi deneysel kısa film seçilerek altın üzüm'ü almış olan yönetmen.
  • türkiye'de vahşet dolu bir uzun metraj filmi hakkıyla çekebilecek nadir gore filmi uzmanlarından.
  • yeni fransız dehşet sineması (bkz: fransız korku sineması) üzerine bir yazısı var. gerçekten kaliteli yazıları var. severek ve heyecanla takip ediyoruz kendisini. teşekkür ediyoruz kendisine. yolu açık olsun.

    http://www.otekisinema.com/…ransiz-dehset-sinemasi/
hesabın var mı? giriş yap