• kimsenin siklemediği yalnız olan ve güzel olmayan üniversitem. bahar şenliklerinin başlıkları bile yok. burada okuyan güzel kızlara da acıyorum valla. o kadar güzellik havalar falan ama sonuçta çomü. bak kısaltması bile var: çomü. yardımcı doçentlerin sendikası gibi bu "okul". her yer yar doç. kampanyalar da yapıyor. eğitim fakültesini 1.lik ile bitirene 11 bin tl veriyor. götüne girsin o para diyeceğim ayıp olacak. öğrencilerle uğraşmak da istemiyor. devasa ara tatilleri var,dersler de erken biter.

    ders bitiminde öğrenciler soluğu çay bahçelerinde kivi,ayran ve çay içerek alır. masalara konan marlboro,camel paketleri aradan sıyrılma çabaları için yeterli değil. 2 kişinin 1'inde bulunan golden'lar kızların aklını karıştırır mı,sanmam.

    hocaların başka üniversiteleri anlattıktan sonra sıra çomü'ye geldikten sonra "bu gibi küçük üniversitelerin ..." diye söze başladığı okul. eğitim fakültesinde sınıfların duvarlarının yarısı mavi yarısı beyaz. camlara da bayrak falan yapıştırsak ilkokuldan farksız.

    devamsızlık sistemi her dönem değişir neredeyse. bir dönem imza kağıtları aylık olarak gider rektörlüğe sonra günlük gitmeye başlar sonra da haftalık. hocalar da devamsızlıkla tehdit eder öğrencileri. kodumun okuluna bak. nesin lan sen ?

    çay bahçesinde, okulun arka kantininde doğum günü kutlayan insanlar gördüm ben bu okulda. o zaman bile "ayyy ne gerek vardııı" cümleleri havalarda uçuşuyor. çay bahçesi lan. yolda yürürken bakkaldan popkek al üzerine mum dik daha şık olur.

    okulun içerisine plazma tv'ler konuldu. burada okulun tanıtım videoları gösteriliyor. akıldan geçen şeyler ise aynı: şuraya bir playstation bağlasak da pes atsak.

    son olarak da çok gereksiz bir bilgi vereyim. eğitim fakültesinin c bloğunun 3.katındaki erkekler tuvaletinin pisuvarları çok yukarıda. ayak ucunda işiyor insan.

    düşünün bunları.
  • kurduğu radyoyla yandaş medya'ya yeni bir üye kazandırmış olan üniversite. şu sıralar yeni bir maskot arıyor kendine sevgili okulum. naçizane önerim, ampul olsun yeni maskotumuz. yakışır...
  • bu seneki bahar şenliklerinde alkolün yasak olacağı söylenen üniversite. ayrıca girişler de ücretli olacakmış.

    http://www.facebook.com/…68864720729&type=1&theater
  • bu seneki bahar şenliğinde alkol satışı yasak olduğu gibi saat gece 12'yi gösterdiğinde güvenlik görevlilerinin zoruyla festivalin yapıldığı alan boşaltılmıştır.
  • çanakkale gibi. iyi mi kötü mü karar veremiyorsunuz.
  • hazır tercihler yaklaşıyorken üniversite adaylarına ufak bir uyarı. belki biyoloji bölümünde hayvanlarla, bitkilerle, mikroorganizmalarla ilgili birşeyler öğrenebileceksiniz ama onur, şeref, namus, haysiyet hakkında hocalardan ne birşey öğrenebilirsiniz ne de görebileceksiniz. tabi bu uyarılar sadece biyoloji bölümü için.
  • ilginç iş ilanlarına konu olmuş bir üniversitedir: (bkz: onsekiz mart üniversitesi personel alım ilanı)
  • eğitim fakültesinde öğrencisi olduğum, 3 yıl daha bünyesinde eğitim göreceğim, yeni gelecek arkadaşlara da tavsiyeler verebileceğim eğitim yuvası.
  • türkçe öğretmenliğinde okuyan bir suser ağaçı mı ağacı mı deneceğini karıştırmış hatta ağaçı'nda iddia etmiştir. o kişi aramızda.
  • çanakkale şehrinin boğaz manzaralı kampüsü olan üniversitesi. şu sıralar terzioğlu kampüsü şantiyeden farksızdır. yeni gelen rektör sedat laçiner yaptığı bu atılımlarla bu şehri ve üniversiteyi cazibe merkezi haline getirmeye çalışmaktadır.
hesabın var mı? giriş yap