• kartuşsuz, zink teknolojisi ile 5x7 cm boyutunda fotoğraf basan taşınabilir fotoğraf yazıcısı. 1 el boyutundan küçük, 200 gr'dan hafiftir. baskı kalitesi oldukça iyidir.
  • mobil cihazlarınız ile bluetooth üzerinden eşleşen, 5x7 boyutlarındaki, arkası yapışkanlı kağıtlara baskı yapabilen, adından da anlaşılabileceği üzere mini boy mürekkepsiz yazıcıdır.
    baskı kalitesi gayet iyi olmasının yanı sıra, sudan da etkilenmiyor. yaklaşık 40 sn gibi bir sürede de istediğiniz fotoğrafınızı basmanıza imkan sunuyor.
  • canon zink paper şu anda piyasada yok elimdekiler de tükendi nerden bulabilirim konusunda biri yeşillendirirse çook sevinirim..
    makineyi satıyorsunuz da kağıtlarını neden piyasadan kaldırıyorsunuz hiç anlamadım çok çok saçma bir pazarlama hatası yapıldığını düşünüyorum.
    edit:buldum
  • minnak taşınabilir fotoğraf yazıcısı.

    tahmin edileceği üzere zink teknolojisini kullanmaktadır ancak yine polaroid instant printerlarda olduğu gibi, kağıdını bulan cennetliktir. velev ki buldunuz, bu durumda ise birkaç inçlik bu kağıtların tanesinin kaça geldiğini düşüp şaşırmak bedava. ayrıca; (bkz: #117695706)
hesabın var mı? giriş yap