• maldivler'in ilk "islamic resort"u olacakmis. tabi ki bir fadil akgunduz projesi. maldivler'de surekli eksikligi hissedilen islamic resort sorununa sonunda el atilmis, sukurler olsun.

    http://www.haveeru.com.mv/business/53387

    su siralar istanbul'un bazi yerlerinde "muslumanlarin da artik maldivler'de bir adasi var" diye billboard reklamlari gorulmekte. fiyatlari da hersey dahil 99 euro'dan basliyormus. ben billboardlarin yalancisiyim.

    la adam daha bayrampasa'da yaptigi insaati bitiremedi, ki bitecek gibi de durmuyor. allah bilir maldivler'e gidecekleri ne surprizler bekliyor.

    edit: http://emlakkulisi.com/…ives-ekimde-aciliyor/225311
    edit2: http://capricethermalpalace.com/indexsyild.php
  • resmi devlet dini islam olan bir ülkede` :maldivler`bir adanın ilk defa müslümanlara açılacağını iddia eden bir reklama sahip olan müessese.
  • dünya üzerinde bir cennetin daha altın varaklar, arap mübalağası, şaşaa, zevksizlik ve çarpık yapılaşmayla cehennemleştirilme projesidir.
  • hicri yılbaşında açılacakmış. reklamları doğuş grubu kanallarında dönmekte.

    (bkz: #40189679)
  • "ailelere özel plaj" derken neyi kastettiğini anlayamadığım yeni nesil ak zengin tuzağı tatil şeysi. tamam, plaj kısmını bir şekilde kapattın da bu vatandaşlar denize girdiklerinde yine birileri tarafından görünecekler. ona nasıl çözüm getirmiş bu muhteremler?

    k.çının keyfine kalkıp ta maldivlere giden ak zenginler, tutsunlar bir havuzlu villa, orada takılsınlar. yeter olm, dini iyice ayağa düşürdünüz.
  • millete türkiyede kaktırdığı yetmemiş bir de yurtdışında domaltayım demiş amk. gitmeyi düşünenler! zerre aklınız varsa önce didim caprice'i bir deneyin sonra maldivler için kararınızı verirsiniz. ya da gidin amk mümin kardeşiniz sizin ahiretinizi de düşünüyor nassolsa de mi?
  • televizyonda reklamlarını gördükçe, ''la hadi milletin bir kısmı saf olur da, bu kadar değildir herhalde'' diye hayıflandığım, dini bezelerle süslenmiş sazan avı.

    bir de, 99 euro ya gidiş bileti, ev fiyatı, tatil, kol saati, takma yarr..(ohom pardon) gibi süzme reklam manipülasyonuyla, iki kilo bal alana, altın yüzük, altın küpe takımı, safir kolye reklamlarından farksız..!
  • turizm gurusu cem polatoğlu bir yazısında bu proceyi şu şekilde özetlemiştir:

    ...alıntı...

    "ilk 5 haftada 60.000 kişi maldivler tatili aldı..."

    var ya; senin yalanını...

    ...alıntı...
  • çıplak geldiğiniz dünyanın, çıplak doğasına bile haşemayla temas eden cinsler. bi' yürüyün gidin ya.

    hadi tercihidir yapsın diyesim geliyor da 3 kuruş akılla laf sokmaya çalışmalar. doğrular parallerlermiş fln matematiğine sokulasıcalar.

    ben islam dinini layığıyla yaşayan bir insan olsaydım, en acilinden bu adamların yaşadıkları ve islam dedikleri düzene yeni bir isim bulur, kendi düzenime alet etmezdim. maldivlere gidişiniz olsun dönüşünüz olmasın ülkenin en geniş totolu islam yiyicileri.
hesabın var mı? giriş yap