• çayı şekersiz içen kişinin, çayı şekerli içen kişiyi "ben çayı şekersiz içiyorum. ıyyy, sen nasıl içiyorsun öyle? küçüklükten beri şekersiz içiyorum. ee, sen ne yaptın bu arada? bu arada çayı şekersiz içtiğimi söylemiş miydim?" diye darladığı anlarda oluşan iticliktir.
    http://galeri14.uludagsozluk.com/…arlar_1110920.jpg

    ama cidden çayı şekersiz için, tadı daha güzel.
  • iticilik bulmak konusunda mahir insanlarca keşfedilmiştir. çayı, çay kaşığını ve şekeri içine alanlara, kaşığa oral sex yapanlara dert olmuş bir iticiliktir. derdinizi seveyim, size bir şey olmasın.
  • çayı şekerli içenlerin kompleks yaptığını gösteren başlıktır.

    çayımın yanında şeker varsa, özellikle şekerleri alabilirsiniz diyorum çünkü o şekerler tabağın kenarında ıslanabiliyor. niye israf edeyim şekeri kardeşim. şekeri iade ederken kaşığı da veriyorum, çünkü çayımı içerken tabağın kenarında gereksiz bir metalin durmasını istemiyorum. ne var bunda, niye itici geliyor anlamadım.
  • sağlıklı olduğundan mütevellit kendini zehirleyen insanlar tarafından eleştirilen insandır.
  • babaannemi de rahatsız eden iticiliktir. açık açık çayı şekersiz içmenin aşırı tuhaf olduğunu belirtir ve çayınıza şeker atana kadar da kafanızı ütüler. bir adet şekeri hatırı için attığınızda da az olduğunu söyler, bir tane daha attırır. kadın nefret ediyor çayı şekersiz içirmekten ve hepimiz de şekersiz içiyoruz. her hafta bu durum küçük çaplı bir infial yaratıyor ziyaretimiz sırasında.
  • çayı şekersiz içen insan itici değildir. bununla övünen insan iticidir. bu tip insanlar ''çayı şekersiz içiyorum'' deyip bir-iki saniye övgü için beklerler.
    (bkz: övgü için bekleyenler)
  • tam da bir ''bekir'' in acabilecegi bir baslık...
  • "şekersiz sensin, itici de sana girsin!.." diye çemkireceğim başlık.

    lan keyif bu keyif!.. ben senin şekerli içmene karışmıyorum, ne bu şiddet bu celal?!?
  • üstteki arkadaş bahsetmiş. itici olan çayı şekersiz içen insan değil yaptığı işi insanların gözüne sokan insandır.

    buna yalnızca çayı şekersiz içen insanı örnek veremezsiniz. yaptığı yardımı birileri görsün diye yapan insan da iticidir, yediği yemeyi sosyal medyada paylaşan insanda iticidir.

    bende çayı şekersiz içerim ama çay geldiğinde çay kaşığını ve şekeri masanın bir kenarına koyarım. boşları almaya gelen bardakla beraber şeker ve çay kaşığını da alır
hesabın var mı? giriş yap