• edit:
    1. bu para cem yılmaz'a dokunmaz diyenler var. dokunmuş olacak ki nafakanın azaltılması için dava açmış.
    2. sanane diyenler var. konuyu, nafaka konusuna dikkat çekmek amacıyla açtım.

    vay arkadaş ne güzel paralar bunlar. 20 ay evli kal, çocuk yap, boşan ve gelsin tazminatlar, nafakalar. boşanmak cem yılmaz'a bugüne kadar yaklaşık 1.5 milyon dolara mal olmuş. ne güzel istanbul be.
    haber
    cem yılmaz, boşandığı eski eşi ahu yağtu'ya sekiz yıldır aylık 10 bin dolar nafaka ödüyormuş. boşanırken de 500 bin dolar tazminat ödemiş. dolar kurunun aşırı artışından sonra nafakanın azaltılması için dava açınca mahkeme nafakayı 70 bin lira olarak belirlemiş. kadın istinafa gitmiş. buna göre parayı yatırınca ahu yağtu nafakanın kanunen 10 bin dolar olarak yatırılması gerektiğini ifade ederek eksik kalan kısmın ödenmesini isteyerek cem yılmaz'ı icraya vermiş.
  • bundan bize ne afedersin? benim param degil, senin paran degil. zenginin mali zügürdün cenesi.. eskiden ayip derlerdi milletin parasini konusmaya. onun yerine senin paralarinla neler yapiliyor onun hesabini sormak lazim.
  • bakalım buna ne diyecek. acaba yine sessiz mi kalacak. *
  • oğlu kemal için ödediği nafaka,ahu yağtu için değil.
  • memlekette arabanı, evini dövizle satamazsın fakat nafakayı dolaresle alırsın.

    ne iş??

    ayrıca memlekette döviz yasak faruk.
  • cem yılmaz da bu goldigger tuzağına düştüyse...

    muhtemelen bu miktar ona dokunmuyordur ama prensip olarak rahatsız ediyordur.
  • genel olarak nafaka denen saçmalığın varlığını sorgulamak gerekiyor. yoksa muhtemelen cem yılmaz için aylık 10 bin dolar, senin için aylık 10 dolar; koymaz adama.

    asıl koyan niye durup dururken yetişkin bir insana para vermek zorunda olduğudur muhtemelen.
  • asgari ucretle calisan eksisozluk yazarinin kendisini cem yilmaz yerine koyup elestirdigi durum... biri su hiyari uyarsin, sana ne oluyor? biri cem yilmaz'in kafasina silah mi dayamis evlenmesi icin? cocuk gelin miydi cem yilmaz evlenirken? sizi neden ilgileniyor ne kadar odedigi?
  • enteresan buluyorum. cem yılmaz çocuğunun annesi “ihtiyacım var” dediğinde para vermeyecek birine benzemiyor. keza 70 bin tl de gayet iyi bir rakam. icraya vermek falan…

    bilemedim. nafakaya karşı değilim ama bu hikaye sevimsiz geldi. bu nafaka mevzusunu çocuğu için değil kendi çıkarı için kullanan kadınlar yüzünden gerçekten hakkı olan kadınlar da hakkı olana ulaşamayacak ilerde diye korkuyorum.

    edit: mesaj kutum bombalandı, toplu açıklama yazayım; etrafınızdaki 3-5 kişiye bakıp “nafaka gereksiz, nafaka alan kadın kötü” gibi şeyler söylemeyin. sesi kısılmış, yuva vaadiyle her şeyi elinden alınmış, sonra da ortada bırakılmış yüzlerce kadın var. türkiye ortalaması şeyma subaşı ya da ahu yağtu değil. kendi konforundan başka bir şey düşünmeyen erkekler “eşitlik” kılıfına bürünüp son derece sorumsuz fikirlerini kendine saklasın lütfen.
hesabın var mı? giriş yap