• garanti bankasi'nin yeni ve muthi$ yararli gorunen sms tabanli para transfer sistemi.

    sistemi kullanmaya ba$layabilmeniz icin oncelikkle internet $ubesinden cep telefonu numaraniz, sistem ile kullanmak istediginiz hesap numaraniz ve i$lem limitiniz gibi bilgileri tanimlamaniz gerekiyor.

    bu sistemle;
    - ba$ka birinin cep telefonuna para transferi yapabiliyorsunuz. transfer yapilan ki$inin cep telefonuna bir $ifre yollaniyor. bu $ifre kullanilarak herhangi bir garanti bankasi atm'sinden kartsiz olarak yollanan para cekilebiliyor.
    -herhangi bir garanti bankasi kartina kart numarasini yazarak para transferi yapabiliyorsunuz.

    sistemle kredi karti odemesi yapamiyor, gonderilen parayi $ube veznelerinden cekemiyor (yalnizca atm'lerden cekilebiliyor) ve i$lem ucreti olarak hesabinizdan 500.000 tl oduyorsunuz.
  • kartını evde unuttuğun zaman kendi cep telefonuna para gönderip atm'den çekebileceğin bir ecayip servis. seni seviyoruz doğuş holding.
  • eft olayına kesin çözüm getiren para havale sistemi.
    şimdilik 500 ytl günlük limiti var. muhteşem bir fikir.
  • elektronik bankacılıkda yeni bir adım... uygulaması güvenlik önlemleri nedeniyle konuyla ilgisi olmayan kişiler için biraz zor gibi gözükse de yine de faydalı bir icat, yararlı bişey, farklı bir hizmet... afferin yani...
  • garanti internet bankacılığıyla rakiplerine envayi çeşit golü zaten atmış olan garanti bankası'nın, aşmış hizmeti. bu ne teknolojidir, bu ne teknolojiyi müşterileriyle buluşturma aşkıdır diyor, gözlerinden öpüyorum kendisinin. süper bir banka, süper bir hizmet, süper bir pazarlama zekası, süper bir teknoloji dehası. daha ne kadar övsem bilemedim, tekrar tebrik ediyorum.***
  • soyle calisan sistem :
    bankaya sms atarak para yollayacaginiz kisinin cep numarasini, miktari ve sifresini veriyorsunuz. banka o kisinin telefonuna sms ile sifresini yolluyor. o da herhangi bir garanti atm'sine giderek banka karti kullanmadan giris tusuna basarak hem kendi, hem gonderenin tel numarasini, gonderilen miktari ve sifreyi girip parayi aliyor.
  • reklamında, cüzdanını kaybeden adam sevgilisini arayıp para istemektedir. hadi kızdan para isteyecek kadar küçüldün diyelim, sana haber vermeden şehir dışına çıkmasına da ses çıkarmadın ya adam.. tuh yazıklar olsun sana!!
  • teknolojinin nimetleri hergün hayatımızı dahada kolaylaştırıyor belkide dahada tembelleştiriyor bizi şimdi para yatırmak için kıçımızı kaldırmadan oturduğumz yerde cep telefonu ile yolluyabiliceğiz .
  • diyelim ki yanlış bir numaraya para gönderdiniz (ben yaptım da oradan biliyorum), bu durumda ne oluyor, yanlış mesajı alan kişi havadan para geldi oleyy diye seviniyor ve bankamatiğe gidiyor, fakat sizin cep numaranızı bilemeyeceği için paranız yerine babayı alıyor. işlem gerçekleşmediği için de paranız 7 gün içinde tekrar hesaba dönüyor ve transfer masrafı alınmıyor.
    parayı alacak kişinin garanti'yle en ufak bir alakası (kart bazında) bulunması da gerekmiyor. yeter ki en yakın atm cihazına gidebilsin. kesinlikle muhteşem bir buluş. teknolojinin gerçekten işe yaradığını gösteren bir örnek. kutluyoruz. alınlarından öpüyoruz.
  • para geldi bip bip diye bağıran bir bilgisayarın bulunduğu sistem
hesabın var mı? giriş yap