• şu ana kadar dinlediğim pera classics ve pera classics 2 albümlerinde, piyano ve keman ile muhteşem işler çıkarmış sanatçıdır. hakkında fazla bir bilgiye ulaşamasam da, buradan hali hazırdaki albümleri dinlenebilir.
  • bu ülkenin yetiştirdiği yeteneklerden, sözlükte de görüldüğü üzere bileni yok, ne güzel di mi?
    hadise bacı, demet abla gibi cevherler sağolsunlar, sayelerinde hep kaliteli şeyler dinliyoruz, hiç kötü müzisyen/sanatçı dinlemiyoruz.
    yok aga, böyle olduğu daha iyi aslnda; bilmeyin lan zaten böyle abileri, ellamın dangozları.
    neyse, renk cümbüşü albümlerinin içinde harbi çiftetelli diye bi' tanesi var ki aman allahım! ceyhun abi ülkemin dört bi' yanındaki çiftetelli motiflerini derlemiş, ortaya koyduğu şeyin (emin değilim) ülkede başkaca bi' örneği yok yarabbelalemin. bu vesileyle saygılarımızı da o biçim iletelim anadın-ı. ellerine, icrana, beynine sağlık ceyhun abi, adamın hası ceyhun abi.
  • insanı diyardan diyara götüren enstrümantal parçaları olan sanatçı. muazzam.
  • 1961 yılının adana'da doğmuştur.
    geçit albümünde beethoven, mozart, vivaldi, tchaikovsky , rodrigo, mendelsshon, bizet ve albinoni 'nin muhteşem bestelerine kendi yorumunu da katarak orjinallerine sadık kalarak muhteşem orkestrası eşliğinde yeniden yorumlamıştır.
    ayrıca pera classics adıyla 3 albümlük serisi ayrı güzeldir.
    not: nuray hafiftaş ile 1992'de kısa süreli evlilik yapan, dayak attığı iddiası ile kendisine boşanma davası açılan müzik yönetmeni ile aynı kişi olup olmadığı internette karanlıktır.
hesabın var mı? giriş yap