• gümüşsuyu'nda opera oteli'nin tepesinde,efsane bir manzaraya sahip mekan.
    meze öven beyaz yakalı gibi görünmeden ufak detaylar vermek gerekirse,alışılmışın dışında 20-25 çeşit soğuk mezeyi ,ilk gelen alır mantalitesi ile size eşlik eden garson vasıtasıyla ayırtabiliyorsunuz.bu arada söz garsondan açılmışken,tüm çalışanlar aşırı derecede ilgili ve hoşsohbet.mekanın kalitesi ve popülerliği ile orantılı olarak artan garsonların ukalalığı durumunu burda rastlamanız mümkün değil.mekanda çalan müzik gayet başarılı, tam meyhane tadında.gelelim zurnanın o meşhur yerine;fiyatlar ortalamanın baya üstünde,ama derseniz ki "ben ofise gelen yabancı müşteriye istanbul'un güzelliklerini gösterecem ve şirketin kartı bende" ya da "euro olmuş zaten 4,onlara koymaz" kesinlikle doğru yer.
  • siteler üzerinden yapılan değerlendirmeleri okuyunca içime bir kurt düşmüştü fakat gerçekten enfes mezeleri (karidesle avokadonun birbirine bu kadar yakışacağını düşünmezdim mesela) ve manzarası ile gayet güzel bir akşam geçirmek için ideal bir mekan. garsonları gerçekten ilgili ve samimi. mekanda çalınan müzikler çok kaliteli ve saatlere göre türleri çok yerinde.

    fiyat konusunda bir şey diyemiyorum.
  • inanılmaz bir manzarası var. 1. köprüden sultanahmet'e kadar hepsi ayağınızın altında. mekan hoş, müzikler güzel, mezeler oldukça güzel. safranlı fava olsun, avokadolu karides olsun hepsini çok beğendim.

    ahtapot ızgarası vasattı yalnız.

    fiyat ise manzarayı satar nitelikte. normal bir yere gittiğinize ödeyeceğinizi 1,7 ile çarpın hesap o gelir.
  • inanılmaz berbat servisi olan yer. garson yakalamak balık yakalamak gibi bırakınca bi daha gelmiyorlar, gelirse eksik getiriyorlar. kafaları kopmuş tavuk gibi koşuyorlar. 0 bahşiş bıraktığım yerdir.
  • manzara lebiderya,fiyatlar kol,lezzet vasat ustu,sonuc ikinci sansi yok
  • manzaraya kimse laf diyemez olağanüstü. mezeler her zevke göre çeşit çeşit, lezzetli. fiyatlar gayet tuzlu. mekanın pek moda olması nedeniyle insanlar ile sırt sırta oturma durumu var. müşteri ağırlamak için iki kere gittiğimde de mekanda bol bol güzel ablalar olması nedeniyle bu da sıkıntı değildi. asıl sorunlar bunlar değil gençler. sorun erkekler tuvaletinde. lavabo tarafı boydan boya ayna ve aynanın dibinde de pisuvar. bu neden ile gittim duvar dibindeki korunaklı pisuvarda işemeye durdum. sağ tarafı ayna olan yanımdakine ise suriyeli kardeşlerimizden biri geldi. dostların dediğine göre böyle bir silahın var niye savaşmıyorsun diye bütün gece bağırmışım.
  • istanbul'un en iyi manzarasina sahip bir iki mekanindan birisidir. fiyatlari yuksektir ancak mezeleri ve manzarasiyla sonuna kadar hak ediyor. mekanin sahiplerinden bilal ates sicakkanli, samimi ve isine duskun birisidir. basarilarinin devamini diliyoruz.
  • sevdiceğin doğum günü nedeniyle ziyaret ettiğimiz mekan.

    en büyük olayı manzara. oturduğunuz yerden panoramik bir biçimde ortaköyden sultanahmet’e bütün boğaz karşınızda. özellikle gece 1. köprü ışıklarının altındaki suya vurmasıyla içmeden sarhoş olabilirsiniz.

    kenar masa için 20 gün önceden rezervasyon yaptırmışım, masamızın hazırlanmasını beklerken haspanın biri geldi oturdu kaldıramadılar. öyle olunca biz iki kişi için dört kişilik kenar masayı bize tahsis ettiler. haspaya eksi, mekana artı puan verdim, sağolsunlar.

    mekan güzel, yemekler, mezeler fena değil, hesap biraz yüksek. lakin kimse o lebiderya manzarayı ucuza satmaz.

    benim hatunun rakıya alerjisi olduğu için beyaz şarap söyledim. şişe chardonnay’ı 260 liraya açtılar. içki fiyatları olarak migros etiketini ikiyle çarpın diyebilirim.

    servisi beğenmedim diyemem güleryüzlü, hızlı. yalnız bizim şef biraz libido reis çıktı. o yüzden mümkün olduğunca diğer garsonlardan talepte bulundum.

    gelenler ya kalantor abiler, ya kocası para kazanan ve kadın kadına iki tek atmaya gelen hanımlar, ya yakaladıklarını getirmiş ya da yakalamaya gelen golddiggerlar. ama insanlar şık tabi. paspal kimseyi göremezsiniz.

    son olarak deniz börülcesinin içine 1/3 oranında kıyılmış kıvırcık saklamışlar, gözümden kaçtı sanmasınlar.
  • manzarası mükemmel bir mekan. başka bir artısı yok.

    hesap kazık; 01.08.2019 itibari ile 35'lik yeni rakı yeni seri 175 tl...
    mezeler in en ucuzu 35 liradan başlıyor...
    yunan usulü cacık 37 tl mesela...
    roka salatası 44 tl...
    karides tava yanlış olmasın ya 55 ya 65 lira gb bir şeydi...

    2 kişi 600 lük olursunuz, ona göre kredi çekip mi gidersiniz onyılların birikimini mi harcamak istersiniz hazırlıklı olun.
  • manzara dışında bir artısını göremedim.
    masanız cam kenarı değilse onu da göremiyorsunuz.
    oturma düzeni çok sıkışık.
    inanılmaz bir gürültü var bağırarak konuşmalardan müzik duyulmayacak derecede.
    ışıkları da kıstılar öyle ki yediğini göremezsin.
    2 kişiydik, 35 lik rakı, 4 meze, 1 güveçte karides 600 tl hesap geldi. yok böyle bir fiyat. hala çok pişmanım. hak etse bu kadar üzülmezdim.
hesabın var mı? giriş yap