• nbc'nin onay vermesi durumunda chicago pd'nin spin-off'u olacak dizi. chicago fire, chicago pd ve chicago med sonrası 4. şikago dizisine hazırlanın isterseniz.
  • chicago fire ile başlayıp chicago pd ve chicago med ile büyüyen nehir-dizi konseptinin son halkası.
    dick wolf'un açıklamasına göre chicago justice, adından da anlaşılacağı gibi mahkemeli, avukatlı, jürili bir hukuk dizisi olacak.

    'chicago universe' diye adlandırırken hiç de abartmayan yapımcılar, mevcut üç diziyle de o denli başarılılar ki önceden chicago law adıyla duyurulan bu son işin de takipçilerin beklentilerini fazlasıyla karşılayacağına inanıyorum. sürükleyici hikayeler, bütün kahramanların özel hayatlarındaki iniş ve çıkışlar, abartısız ama bir o kadar da sempatik oyuncu/karakter/performanslar, naif detaylarla bir anda ifşa olan duygusal yıkımlar, hayal kırıklıkları, coşkular, iyilikler, vazgeçmeler, düşe kalka öğrenmeler ve daha pek çok insan olmaya dair eşsiz haller dantel gibi işleniyor bu dizilerde. üç dizinin ritmini destekleyen kesişmeler ise apayrı lezzetler katıyor.
  • 1 mart itibariyle başlamış olan dizi. chicago serisinin son halkası diyebiliriz. (bkz: chicago fire) ile başlayan bağımlılığım (bkz: chicago pd) ve (bkz: chicago med) ile zirveye tırmanmıştı. henüz bir yerde bulamadığım için izleyemesem de (bkz: jon seda) etkisiyle de müthiş olacağına inandığım dizidir. hatta bulan varsa yeşillendirsin. teşekkürler.

    edit. buldum
hesabın var mı? giriş yap