• ak parti grup başkan vekili cahit özkan isimli şahıs, kanal istanbul yakınındaki arazileri chp'lilerin kapattığını söyledi.

    istanbul boğazı'nın bugün gemi trafiği nedeniyle ciddi bir tehdit altında olduğunu söyleyen cahit özkan, "1990'larda yanan ve 6 ay yangını devam eden tanker facialarının gelecekte karşı karşıya kalınmayacağının garantisini kimse veremiyor. istanbul'u bu olası facialardan korumak için kanal istanbul'a ihtiyaç var" demiş.

    cahit bey projenin arkasında durmak için allah ne verdiyse yardırmış, işin içine chp'yi de katmış ama kendisine hatırlatmak gerek. o tanker 1990'larda değil 1979'da yanan independenta isimli tankerdi.

    bilgi olmadan fikir sahibi olmak hiç bu kadar net ortaya konmamıştı... bari ahkam kesmeden önce internete girip bir baksaydınız.

    ki bu da yetmemiş, eşi benzeri görülmez bir analiz kabiliyeti ile "aslında chp bu projeye karşı çıkmıyor. milletimiz chp'yi dinlemiyor. eğer dinlemiş olsaydı, bugün istanbul ve ülkemiz çok ciddi krizlerle karşı karşıya kalacaktı. ama şunun altını çizeyim; chp özü itibarı ile bu projeyi destekliyor. çünkü kanal istanbul’un güzergahı olabilecek muhtemel bölgelerin tamamında chp’lilerin, özellikle parti yöneticileri il ve ilçe başkanları nezdinde çok ciddi arsalar aldıklarını ve araziler kapattıklarını biliyoruz. demek oluyor ki, chp bu projeyi sözde karşı çıksa da özde destekliyor" demiş.

    teallam ya...

    linkini de şuraya iliştireyim:

    https://tr.sputniknews.com/…ar-araziler-kapattilar/
  • bu akp'lilerin çok basit bir söylem mantığı var. kendileri neyle suçlanıyorsa döndürüp aynısını muhalefete yapıyorlar. örneğin yıllarca fetöyle memleketin içine sıçtılar, ülkeyi tarikatlar, şeyhler ülkesi yaptılar, bürokrasiyi darmaduman ettiler ama şimdi hiç bunlar olmamış gibi tüm bu yükleri muhalefete yüklüyorlar.

    sadece bu kadar değil propaganda için neyi yaptıklarını ettiklerini söylüyorlarsa gerçek bunun her zaman tam tersi. o nedenle hakikate ulaşmanın akp türkiyesi'ndeki formülasyonu çok basit. ne söylüyorlarsa tersine çevir işte hakikat o.

    en yakın örneği, bugün erdoğan konuşmasında "gençlerimiz geleceğe özgüvenle yürüyor" dedi. peki hakikat ne? genç işsizlik %25,2.

    gerçeklik kendisini bir biçimde dayatıyor işte.
  • o zaman kanal istanbul güzergahı üzerindeki tüm arazileri satın almış olanların ellerinden alalım. böyle beleşe zenginlik olmaz.

    ya da projeyi tümden iptal edelim ve cehape zihniyetinin bu planı ellerinde patlasın.

    not: ironi
  • yavuz hırsız ev sahibini bastırır :d helal lan size ampul kafalar :d
  • (bkz: kanal istanbul bölgesinde mülkiyet değişiklikleri)

    bir ay önce özgür özel tarafından araştırılması istenen meseleyi alıp kendince çevirmeye çalışan bir kişinin iddiası.

    https://twitter.com/…tatus/1217831206823383041?s=19

    ıddia böyleyse ak parti araştırmaya destek olurlar.
  • chp katar ülke başkanlığı.
  • başlarına chp ka(t)ar taş düşsün
  • dogru söylüyor. yapmayın kanalı, araziler ellerinde patlasın hainlerin.
  • aynn.

    kanal istanbul'u komple kapattık, siz kanalı açınca da araya zincir çekip ikinci bir bizans kurucaz nihahahaaha.
  • aslında şöyle oldu; silivriden karadenize çıkacaktı kanal. o zamanlar fetö devletimizin resmi tarikatiydı. para da tek yüzükle yola çıkanlarda henüz toplanmamıştı, bütün arazileri fetö’ye aldırdılar. ama işler bozuldu! bu sefer de güzargah değiştirdiler kendileri alabilmek için. tabi ismet inönü vardı o zaman hükümetin başında. o yüzden chp suçlu.
hesabın var mı? giriş yap