• kaynak

    chp'nin şu an imar affı konusundaki eleştirisi tamamiyle ikiyüzlülük içeriyor. imar affının tbmm'de yasalaştığı oturumda chp, imar affına evet dedi. oturuma chp'den toplam 8 vekil katıldı. hepsi evet oyu verdi. yani bu karar bireysel değil, partinin kararıydı. zaten vekiller genelde grup kararı alarak oylamaya katılırlar. bu karar, parti yönetimi ve genel başkanın oluruyla alınır.
    gerçek buyken, birçok kişi ihaleyi 8 kişinin üzerine yıkmaya çalışıyor. maksat, trolluğünü yaptıkları chp'yi kollamak. işte buna muhalif yobazlığı diyoruz.
  • birçok konuda olduğu gibi muhalefetin iktidarla iş tuttuğunun kanıtı. hala utanmadan milletvekili tezkerelerinin kaldırılmasına tepki gösteriyorlar. azıcık utanma olur.
  • kimsenin uğramayacağı başlık, birazdan trol ilan edileceksin ve “başlıkları engelle” ciler üşüşecek. sonra da çağdaş ve muhalif kimlikleriyle kendilerini tatmin etmiş sayacaklar.
    demeyecekler acaba savunduğumuz zihniyet bunu yapmışmı, aslında biz ikiyüzlumüyüz diye.

    edit: buradan şu anlaşılmasın, buna oy veren tüm siyasiler sorumludur. ne olduğu bilinmeyen kıytırık yapılar af adı altında legalleştirilemez, o pati bu parti farketmez hepsi suçludur gözümde.
  • chp den 8 vekil için başlık açıp, akp den yüzlerce vekili görmeyen aktroll beyanıdır.
  • bireysel kararlaridir, yanlis kararlardir. chp'nin mecliste 135 vekili vardir.
  • bu yüzden kemal dede aday olmasın diyoruz. ne demek chp'nin 8 vekili evet oyu verdi? tam muhalif olunacak bir konuda neden chp'den sadece 8 vekil o oturuma katıldı ve katılanlar kemiksiz evet oyu verdiler? böylesine hayati bir mevzuda yapılacak iş mi bu? yazıklar olsun.

    işi ehline teslim etmiyorlar diye hükümete demediğimizi haklı olarak söylüyoruz.

    devletin başına artık ehil biri gelsin. koyunun olmadığı yerde keçiye abdurrahman çelebi demekten vaz geçin artık.
  • "8 chp'linin imar affına onay vermesi" diye değiştirilmesi gereken başlık.

    herkesi kendileri gibi okumuyor sanıyorlar.
  • o imar affinin geçmeyeceğini bilse , oturuma daha çok chp milletvekili katılır ve evet oyu verirdi diye düşünüyorum ama ispat edemem.

    siyasetten medet ummak artık terkedilmesi gereken bir durum, siyasetten bağımsız toplumsal bilinç önemli.

    anayasaya aykırı ama yine de oy veriyoruz dedikleri başka örnekler bulunan bir partiden bahsediyoruz.
  • imar affını çıkaran, evet diyen, destek veren herkes, af ile yasal hale gelip yıkılmış olan her binadan dolayı sorumludur.
  • parti gözetmeksizin meclisteki siyasilerin yüzde 95'i iş bilmez, çıkarcı ve kendi ailelerini zengin eden tipler!
hesabın var mı? giriş yap