• ''canım chris bir süredir sana ulaşamıyorum.biliyorum turnedesin.ama son klibini gördüğümde seni merak etmeden duramadım.n'oldu sana yavrum?komşular popçu olmuş senin oğlan diye benimle dalga geçiyorlar.ama ben aldırış etmiyorum.biliyorum bu geçici bir sevda.yavrum,klibinde dans figürlerini beraberce yapan kızlı erkekli grubu gördüğümde endişelenmedim desem yalan olur.bir de timbeland denen o adam da vardı.ahh chris iyi misin? nerden çıktı tüm bunlar? hemen beni ara.ayrıca o seni aradığımda çevir sesi yerine çalan nelly furtado melodisini de bir an evvel değiştir.seni hep seven ve sevecek olan annen.''şeklinde annesinden mail alması muhtemel eskilerin rockçısı şimdilerin popçusu.
  • (bkz: like a stone)
  • evet, part of me ve scream ile hayli sarsan ama hala osursa da dinleyebileceğim adam.
  • soundgarden ile coşmuş, audioslave ile dalgalanmış, carry on albümüyle you know my name ulen demiş, şimdilerdeyse herhalde "osursam cümle aleme kendimi dinletirim hüleeeyn" demek isteyen eski rockçı abi.
    şaka maka kendine hayran bıraktırmış dünya kadar dinleyicisi varken, neden böle götten bacaktan albümler yapıyor anlam vermek zor.
    geçen gün düşündüm biraz; yaw dedim kendi kendime. bu adam herhalde, " ya ben show me how to live, cochise, filan 5 sene sonra nasıl söyleyeyim, en iyisi mi ben tarz değiştiriyim biraz da rap söyleyeyim nasıl olsa daha kolay olur" diye düşündü.
    e şimdi cidden mantıklı düşünürsek; önümüzdeki ay vereceği konserde bu adam eski şarkılarından söylemeyecek mi? söyleyecek. yenilerinden? e tabi
    şimdi bu adam bunu 5 seneye yayarsa, yavaş yavaş eski şarkılarından kırpmaya başlarsa, yeni şarkılara yüklenirse konserlerinde, dinleyiciye kendini yedire yedire değişikliği kabullendirmiş olmaz mı? e olur herhalde en kötü ihtimalle yeni dinleyicilere ulaşır.
    yeni tarz yaratmamış olsa; en fazla 5 sene daha böle giderdi, bir konserinde de gırtlağı patlardı, kan, revan baktı olcak gibi değil, çoluk çocuk da var dedi ben böyle bir tarz değiştiriyim timbaland mimbaland biraz da öyle devam edelim hem çocuk da büyür artık cart curt

    eeeee hey gidi chris sende hayat derdine düştün be ne güzeldi değil mi o uzun saçlı olduğun yıllar?
  • acoustic sarkilarda yari tanri moduna gecer kendisi, sarkiyi soylemez vahi olaraktan kalbinizde hissettirir.
  • beni benden alan vokalist. yine nazik bir eleştiri yazabilmeyi isterdim ama birazdan burada yer alacaklar sebebiyle hiçbir sorumluluk kabul etmiyorum. bütün sorumluluk chris cornell’dedir. ha bir de timbaland liboşunda.
    ulan! yıllardır yüreğimizde saygın bir yerin vardı. kendini bu şekilde maymun etmenin sebebi nedir? senin abuk subuk triplerin yüzünden son şansın olan audioslave’i de çöpe attırttın tom morello’ya. geçen albümünde zaten batırmışsın. şimdi kaldın timbaland gibi ebleh prodüktörlerin eline. adam madonna’yı rezil etmiş. bugüne kadar yarattığı bütün o yenilikçi imajının içine etmiş. hiç mi feyz almazsın kardeşim. kendini elin oyuncağı haline getirmenin alemi ne?

    albümü incelemenin hiçbir anlamı yok. rezil parçalardan oluşan rezalet bir albüm. grunge rock’la başlayan seninle olan ilişkimiz gevşek electro hip pop’la sona eriyor. bundan sonra rock olduğundan emin olduğum bir projede yer alırsan ne ala, yoksa vakit harcamaya niyetim yok. kapaktaki gibi o gitarını kır, bir daha da yollarımız kesişmesin mümkünse.
  • kendimi çok iyi bir arkadaşımın, mahallede benim pek sevmediği çocuklarla takılmak için beni terketmiş hissetiren şarkıcıdır. gerekçesi de, benden sıkımış olmasıdır herhalde.. ne diyeyim.. umarım geri döner.. iyi çocuktu, kafası karışıktı..
  • yaptığı bütün abukluklar yetmiyormuş gibi bi de twitter manyağı olup çıkmış insan.sabah oldu kalktım,öğlen şunu yedim,akşam olunca yattım,dünyalar çirkini bir kadına aşığım,en gereksiz gruplardan birinin solistini* oğluma vaftiz babası yaptım,twitter sana aşığım, sensiz yapamam gayri diye ortada gezmesi tuhaf geliyor insana.
  • http://www.youtube.com/watch?v=wo18jd0bqvm (slaves and bulldozers - 1991)
    http://www.youtube.com/watch?v=hbqtrm0cf38 (part of me - 2009)

    ah...

    evet.

    ahh...
  • scream isimli albümünde never far away adlı çok güzel bir parçası olan adam
hesabın var mı? giriş yap