• moda, herkes için farklı bir anlam ifade ediyor. kimisi sunulan yeniliklere, kimisi güzel olana kimisi de şatafata dair bir anlam yükler bu sözcüğe. en sonunda modaya gerçek değerini sunan olgu mutlaka farklılık oluyor.
    farklı olmak olgusunun peşinden yaratıcılığının sınırlarını kıyasıya bir iç savaşla tasarımlarına yansıtan modacılar, hem kullanıcılara hem de sektörün itibarına artı değer kazandırıyor. yeni olan mutlaka farklı da olmalıdır ve bu mottoya sadık kalarak hazırlanan koleksiyonlar, hedef kitlesi tarafından mutlaka takdir görüyor. sezon koleksiyonunda fütüristik tasarımlarıyla öne çıkan christopher raeburn, kıyafetleriyle hakim ağımıza sert darbeler indiriyor.
    örgülü kazakları ve kapitone şortları, sezonun ruhuna uygun duruyor. geleneksel olarak örgülü kazakları ve atkıları sandığımızdan çıkardığımız kış mevsimine bir selam da ingiliz modaevi’nden geliyor.
    kumaşlar üzerinde yaptığı renk oyunları, modaevinin sıradışılığa çağrısının volümünü yükseltiyor. ingiliz modacıların her zaman geleneksel olanla bir teması vardır ama ayrıca kendi içinde de çok heyecanlı potansiyeli vardır. koleksiyon genelinde kullanılan ara renklere eklektik parçalar, fosforlu renklere deneysel tasarımlarla hazırlayan modaevinin sunduğu gözalıcı modeller, tam da markanın müdavimlerine hitap ediyor.
    askeri desenler ve kamufulaj etki, kıyafetleri maskülen bir görünüme kazandırıyor. popüler moda üzerindeki etkisini görmeye alıştığımız military desenler, ingiliz modaevi’nin tasarımlarında da yerini alıyor. buna karşın kıyafetler popüler modanın dışında bir duruşa sahip ki bu da modaevinin yaratıcılıktaki başarısına işaret ediyor.
    kış sezonunda görmeye alışkın olduğumuz bohem tasarımlar, christopher raeburn’un hazırladığı sezon koleksiyonunun geneline ağırlığını koyuyor. kıyafetler rahat ve huzur dolu bir kullanıma aracılık ediyor. bol kumaşlar ve maksi kesim detaylar üzerindeki şeritler agresif bir görünüm sunuyor.
    mont ve trençkotlarında yün kumaşları deneyimlemesi, son yıllarda trend olan teknik kumaş kullanımına karşı verilen bir mücadeleyi çağrıştırıyor. koleksiyon genelinde her ne kadar sıradışı fütüristik tasarımlar sunsa da, modacının geleneksel kumaşları öne çıkarması takdirimizi topluyor.
hesabın var mı? giriş yap