• bana ulasan bir caylak arkadasimin yazdiklarini ayni sekilde kisaca aktariyorum.

    2019 tarihinde almis oldugu bir paket sonrasi vaadedilen sonuc tum vucudun tuylerden arinmasi uzerine.

    21 eylul 2020 tarihinde epilasyon randevusu icin pandemi surecinde telefon ile randevu veremedikleri uzerine sok yasayan musteri , ist disinda oldugunu ve gelemeyecegini ve 10 ekim de dugunu oldugunu aciklamis. bunun uzerine yetkili bir kisiye baglanmak istemesinin uzerine ismini vermeyen ve kendini yetkili olarak tanitan kadin bagirmaya ve azarlamaya devam ettigini belirtmis.

    parayi pesin odedigi icinde herhangi bir yaptirim uygulayip isin icinden cikamiyor.

    rezalet bir firma! hizmeti satın almak çok kolaydır ancak ödemeyi peşin olarak yaptıktan sonra randevu alamazsınız. satın aldığınız hizmette kendileri ayda bir seansa gidilmesi gerektiğini söyleyip en az 1.5 2 ay sonrasına randevu verirler ancak yeni gelen müşterileri için her zaman boş randevular vardır. çalışanları telefonda müşteriyle iğrenç üslupla konuşur ve hatta utanmadan kavga ederler. kısaca nasılsa paranızı aldık bundan sonrası umurumuzda değil diyen rezalet firma, naçizane önerim uzak durulması yönündedir.
  • olmayan rezalet. bir defa girdiğiniz dükkanın tabelasını okumayı bir alışkanlık haline getirin artık. masaj salonu isimli yerden uzak duracaksın aga. cindy, elit, barbie. buralar sıkıntı.
  • tam anlamadım ama galiba rezalet gibi bi şey. parasını vermiş de tüyü mü bitmemiş randevu mu alamamış öyle bir şeyler olmuş.

    rezalet puanım 10/2
  • cindy’den sonrasını okumadım...
  • rezaletin ana fikri: gelinin damadın karşısına kıllı çıkacak olması. sonra da gelip damat başlık açar. evlendiğim kadının kıllı çıkması diye.
  • eski bir acıbademli olarak bu firmanın kuruluşunu bilirim. bu zaman kadar hala devam etmelerine hep şaşırıyorum. başında da böylelerdi bak al şimdi de böylelermiş. asla alfıkları paranın karşılığını vermeyen. hatta parayı peşin alıp kanırtan bir işletme. gitmeyin şuraya
hesabın var mı? giriş yap