• evet sevgili sozluk ahalisi. asyali kizlarin duayen ismi ailenizin sozluk yazari ben for i in range ve kameraman arkadasim xi shi sizler icin yerinde arastirdi.

    adim adim asyali kizlarla nasil iletisim kurabileceginizi detaylariyla anlatmistik. gelen yuzlerce olumlu mesaj ustune artik asyali kizlarin o guzel, narin vucutlarinda gezintiye cikiyoruz.

    bircok cinli kiz ustunde yaptigimiz arastirmalar sonucunda farkettik ki cinli kizlarin en cok sevdikleri pozisyon bacak omza. bacak omza denilen pozisyonu cok seviyor cinli kizlar. bacak omza haricinde doggstyle'i da seviyorlar. sevisirken bacaklarini goguslerine dogru cekiyorlar genelde(ayni seyi japon hanimkizlarimizda yapiyorlar). japon kizlarin aksine fazla ses etmeden sevisirler fakat oral seks olayi basli basina bir sorun cok kiymetli sozluk ahalisi.

    cinli hanimkizimiza oral seks yaptiracaksaniz(ya lafi niye dolandiriyorsam agzina verecekseniz kisacasi iste) cinli kizimiz surekli hayir diyecektir. siz penisinizi agzina dogru goturmeye calisirken basini saga sola cevirip surekli hayir, hayir derler. kisa bir cebellesmenin ardindan sonucta sizin dediginiz olur, hanimkizimizin agzina verirsiniz fakat her seferinde boyle niye nazlaniyorlar bilinmez.

    seks cin'de tabu oldugundan bu tur seylerden cok utaniyorlar. seks konusunda pek bilgi sahibi degildir cinli kizlar. yani bir japon kizindan aldiginiz randimani beklemeyin hayal kirikligina ugrarsiniz. bir sure sonra insan “lan olu mu sikiyorum” diye dusuncelere daliyor. seks konusunda japon, koreli ve cinli kizlar icerisinde performansi en dusuk kizlar cinli kizlardir. olayi genelde erkege birakirlar, sevismeye pek ortak olmazlar. bunun da nedenini belirttigim gibi sevisme konusunda pek bilgi sahibi olmamalari. ben bu olayi sahsen cok bencilce buluyorum. sen bir erkek olarak o kadar ugras, didin, kizi itfaiye hortumu gibi bosalttir, zevkten kan ter icinde kalsin. sana gelince fatih erkoc'tan “ellerim bombos, yuregim de bir sizi”.

    olmuyor cinli kizlar, olmuyor. qiao sana diyorum, xiaoran sen anla.

    japon kizlari gibi vucutlari sekilden sekile girdiginden binbir pozisyon deneyebilirsiniz. bosalmalarina yakin bu sessiz cinli hanimkizlarimizin sesi cikmaya baslar.

    simdi birazdan “dikkat edin bu pis sapik hep boyle seyler yaziyor. sozluk gibi son derece elit bir yerde yazdigini unutmus, baslik acarken 800 kere de dusunmemis bu. youtube'da da surekli mugaaa koyum diyordur." diye gotune kaya soktugumun ambeyinli sevgi pitirciklari damlar birazdan. kendilerine yine bu satirlarin sahibinin yazdigi minimum spanning tree, learning by forgetting, chromium, funnelsort gibi entryleri okumasini rica edecegim. tabii anlarsa. kodumun salagi, sanki sozluk arxiv.org. until then i'll nail your ass to the sheets.

    saniyorsunuz ki bu entryler oyle kolay giriliyor. daha once ne demisiz; entry yazabilmek için her gün bal ve pekmez yemek.

    unutmayin kardeslerim,

    once you go asian you can never go caucasian
  • bu arada çinli kızların amerikan versiyonları pek çekilmez. çünkü amerika yaşayıp her türlü atraksiyona girdiklerinden o utangaçlığı ve saflığı göremezsiniz. en iyisi şunu söylemek.

    (bkz: for i in range bizi pekin'e götür)
hesabın var mı? giriş yap