• başrollerini gina torres*, vicky pratt*, jennifer skye* gibi taş ırkından ablaların paylaştığı gelecekte geçen action/sci-fi/fantastik bol efektli bol bacaklı/karınlı/göğüslü televizyon dizisi. gelecekte yeryüzü braile adı verilen uçan ve kötü robotlarca ele geçirilmiş, geriye kalan insanlar yeraltında yaşamaya mahkum edilmişlerdir. 2001 yılında dondurulmuş bir egzotik danscı olan cleopatra bir gün yanlışlıkla 2 kadın savaşcı tarafından canlandırılır, birlikte robotlara karşı savaşırlar türlü maceralara atılırlar vs. vs.
  • egzotik dansci cleopatra bildigimiz striptizcidir. dizideki rolu ciglik atmaktir. bilim kurguyu dibe vurdurmak icin tasarlanmis bir dizi oldugu asikar bu yapit hain emellerin urunudur.
  • pilot bölümünün yarısına kadar dayanabildiğim dizi. büyük başarıdır 3 bölüm şans vermediğim dizi yok denecek kadar azdır.
  • hayatimda izledigim en guzel dizi.

    post apokalitpik ortamda bikini kivaminda giysilerle etrafta dolasip, atlaya ziplaya, gotlerini memelerini gostere gostere robotlara mutantlara neyin karsin savasan birbirinden guzel uc hatun daha ne? daha ne??
hesabın var mı? giriş yap