• abazaligi en derin noktalarda yasayan insanlar.
  • önyargilarimizi bir kenara koyup sosyal, kültürel ve ekonomik açılardan baslayarak nice açılardan anlamaya calışmamız gerekirken sadece cinselliği bizim kadar entellektüel olarak algilamadıklarını varsayarak elestirip, virgul kullanmayı unuttugumuz kişiler.
  • ekşi sözlük'tekilerden tek farkları, kendilerini belli bir formatta ifade etme zorunlulukları olmamasıdır.
  • (bkz: ve)
  • cok ciddi cinsel, duygusal ve sosyal problemlerle bogusan yurdum insanina bir kisim ihtiyaclarini karsilayabilmek icin gosterilen yeni adres. herhangi bir yerde begendigi kadinla tanisip sevisme ihtimali sifir olan, tanidigi kadinlardan ise yuzyilin en buyuk yalani olan 'ben seni arkadas olarak goruyorum' ile red yaniti alan erkeklerin ve bir hayli cirkin kadinlarin piyasasi. televole kulturu ve tuketim toplumu olmamızın elele yuruttugu 'zengin ol, yakisikli ol, hayatini kadinlara yatirim yaparak gecir, laila'ya git, manken tokmakla' kampanyasindan nasibini alamiyorsa insan, guzel postlu bir koyun olamiyorsa tabii ki uye olacak bu sitelere. bravo. buralardan is cikartana bir daha bravo.
    (bkz: yonja)
    (bkz: hi5)
    (bkz: odtumezunlari gen tr)
  • en son girilen entry'nin 2005e ait olduğunu görünce yıl olmuş 2013 böyle siteler yoktur artık hahaha deyip sonra her formata uygun yüzlercesini görünce şok olduğum siteler. yapmayın kardeşim yaa bu kadar mı acizsiniz kız bulma konusunda. yalan söylendiğini bile bile giriyorsunuz ya bi de. cidden abazanları fişleyecek olsak bu sitelere bakmak yeterli zannımca
hesabın var mı? giriş yap