• çıkmadan önce, kirsten dunst'ın annesinin çekilen sahneleri ayıp bulması sonucu baya bir sansüre uğramış ilginç bir film.
    ayrıca kirsten dunst ablanın güzel değil ama iyi* oyuncu olduğunu anladığımız, latinolarda iş var dedirten film*
  • amerikan liselerinde gençlik nasıl olur sorunsalına açıklık getirebilen, jay hernandez'in meksikalılarında çekici olabileceğini kanıtladığı izlenilesi teen-romance tarzı bi film...
  • sıkılmadan izlenebilen gerçekçi bi film.
    oyunculuklar takdire değer.
  • romantizmin doruklarında suratta yavşak bir gülümsemeyle izlenen bir filmdi. mutlu sondu, sevimliydi, güzeldi ama ben amerikan filmiyim, öyleyim, öyleyim tadı bırakmıyordu damaklarda. kirsten dunst'ın giysileri çok başarılıydı. bir de film sonrası insanda fotoğraf çekme arzusu uyanıyor.
  • eglencelik genclik filmi statusunde, hos zamanlar gecirten bir film. nicole (17, saclari devamli yagli), ailesel sorunlarindan dolayi psikolojik olarak amciklamis bir genc kizdir. alkol, uyusturucu ve seks ucgeninde tam kaybolacakken carlos (bu da 17'dir heralde) ile tanisir, olaylar gelisir.

    nicole'un odasina gidince kizin "haydi sevi$elim aheyhey" dercesine direk soyunmasi ve carlos'un da ayni okuzlukle hemen soyunmasi da aklimda kalmis detaylardan. arkadasim asiksiniz siz, hani duygusallik, hani romantizm? 50 dolara kiralanmis orospu gibi davranilir mi be?

    ayrica arkadasim biz de gittik high school'a bilmemneye yoktu biz de bu tip seyler. guzel ulkemizde de bir pacific high gormek ister deli gonul diyerek sonlandiriyorum entry'mi, tesekkurler.
  • vcd ve dvd formatında satılmaya baslanan ve her nedense her izledigimde icimi acıtan film.
  • crazy nin bayan, beautifulun bay oyuncu tarafindan sergilendigi, muzikleri insani kipir kipir yapan, birden fazla izlenebilecek guzel film...
  • daha once bir cok kere islenmis bir konuyu *daha renkli ve guzel oyuncularla ve biraz da guzel bir soundtrackle yenilemisler.deli olan ,akli fikri 5 karis havada sorunlu ve alkole uyusturucuya merakli bir genc kizla, iyi aile cocugu olan okulun futbol takiminda oynayan meksikali yakisikli bir adamin askini anlatiyor.tabi bu tur filmlerde esas kizin oglanin hayatini altust etmesi,oglani yoldan cikarmasi, "tatli bela" tandansli bir renk cumbusu icine sokmasi gerektiginden senaryoya fazla sasirmiosunuz.mutlu son olmasi guzel bir sey en azindan.kahverengi irkin* da ayri bir irkcilik konusunu oldugunu gorup bunun yaninda guzel zaman da gecirilebilitesi olan film.
  • (bkz: chick flick)
hesabın var mı? giriş yap