• cumartesi çalışmak eyleminin daha da samimiyetsiz olanıdır. o yarım gün de ne bir iş biter, ne de bir gelişme kaydedilir. ha tabi en azından yarım gün tabi. *
  • tüm günü piç eden saçmalık.

    zaten sabah erken uyanarak güne başlamışsın; ha yarım gün, ha tam gün amk. ne fark eder.
  • bunun bi de mağazacılık sektöründe olup ctesi pazar full çekeni var. kendimden biliyorum. yarım gün bile kulağa mükemmel geliyor çekmeyen bilemez. nankörlük etmeyin aq.
  • cumartesi gününü komple hiç eder. hafta tatilini de 1'e indirir onu da bozdurur bozdurur harcarsın. teşekkürler çalışma hayatı
  • çalışan haklarını işe girerken alıyor. tecrübesiz ve işe ihtiyacı olan birisiyseniz her türlü şarta mahkum kalıyorsunuz. aranan eleman konumuna yükseldiğinizde de kendi şartlarınızı kendiniz belirliyorsunuz.

    bence biran evvel işinizin ehli olup kendi şartlarınızı belirlemeye başlayın.

    hafta da 5 gün 08:00-17:00 - 09:00-18:00 arası çalışıp mesai'ye felan çok çok gerekmedikçe kalmam demek şımarıklık değil haktır. kendinize güvenip işinizi düzgün yaptıktan sonra kimse olmaz diyemez.

    ve unutmayın her zaman daha iyi şartlarda bir iş vardır. sürekli yeni iş arayıp iş başvurusu yapmanızda yasal bir engel yok. çoğu iş veren/müdür ihtiyacı olan elemana mesai dışı saatlerde de iş görüşmesi randevusu veriyor, siz sadece teklif edin. zaten kabul etmeyen ya tuzu kurudur ya da zaten iyi şartlar vermeyecektir.

    not : hak verilmez alınır.

    not-2 : sağcı ya da solcu değilim bu kavramları salakça bulanlardanım. sağcılık, solculuk daha zeki insanların daha az zeki insanları yönlendirmek için oluşturduğu bir olgudur. ben de atatürk gibi akılcılık, bilim ve eğitim'den yanayım. buna uyan sağcı solcu gibi bir tanım/kelime malesef yok. (bkz: 1984)(bkz: george orwell)
  • cumartesi gününü yok eden saçma ve gereksiz bulduğum nefret ettiğim eylemdir
  • mesai oglen 13:00 de bitiyor fakat benim eve gidebilmem en erken 14:30, gun bitti. ne anladim ben o yarim gun calismadan? sabah gec kalkip rahat rahat kahvaltı yapabildim mi? hayır. ogleden sonrasini icin adam akilli plan yapabildim mi? hayir. tam gun calisip aksam trafik olmayan saatte eve gitsem cok daha kârliyim ben. cumartesi is de yok ne diye çağırıyosunuz lan beni? benim uykumu bölmek hosunuza mi gidiyor ibneler?
  • cumartesi çalışmak en gereksiz şeydir. ofise gidersin ve iş olmasını beklersin harcadığın elektrik ve su senin maaşından kesilir hadi eyvallah.
  • sabah kalkarken küfür edip, öğlen çıktığında şükür edenler var.
  • hem iş verene hemde işçiye zarardır.

    işveren servis parası veriyor, elektrik su parası veriyor üstüne kul hakkı yiyor.

    işçi ise o cumartesi günü hakkının yendiğini bildiği için hiç çalışmıyor haklı olarak.
hesabın var mı? giriş yap