• çin malı saat markası. 10 20 dolarlık saatleri vardır.
  • oldukça güzel bulduğum saatler üreten bir firma. fiyatına göre son derece sağlam ve uzun ömürlüler. modelleri dealextreme gibi sitelerde uygun fiyatlara bulunabilir.
  • imalat yapan işyerlerinde kullanacağınız, başına her türlü iş gelebilecek, üzmeyecek ve dizaynı fena olmayan saatler üreten firmadır.
  • tasarımına ve boyuna posuna oranla uygun fiyatlı, görece kaliteli saat markasıdır. otomatik görünüme haiz kuvars saatleri ile güzel bir seçenek oluşturmuştur.
  • internetten alıp 15/20 gün sonra yurtdışından gelmiş olan saat markası.
    tasarımı çok hoşuma gittiği için 250 liraya aldım.
    gerçekten göründüğü gibi geldi. çok şık duruyor ama uzun vadede ne olur bilemiyorum. kronometresi falan yoktur demiştim ama tüm göstergeler aktif.

    görsel

    görsel

    görsel
  • çok da önemsemeyerek aliexpres üzerinden curren saat siparişi verdim. kargo hareketleri sürekli mail olarak geldi örneğin fenggank kasabasında dediğinde hemen orayı internetten araştırıyordum.moderniteye direnen bir kısmı bir de modernleşen kısmı varmış. direnen kısmı muhteşem modernleşen kısmı bitmiş. bu kadar keyifli alışveriş yapmamıştım seyyah gibi marcopolo ruhuna büründüm. ayrıca markanın curren den başka 7-8 marka daha ürettiğini büyük bir fabrika olduğunu her kalitede üretim yapabildiklerini öğrendim.20 dolar vererek bu kadar keyifli alışveriş yapmamıştım tavsiye ederim. dandik falan değil parasına göre saat yapıyorlar.saniye şaşmadan çalışıyor çok da şık (çorum işi saatleri de yok değil)
hesabın var mı? giriş yap