• ulan var ya uluslararası korunmadan yararlanarak ülkemize sığınmak zorunda kalan savaş mağdurları kadar, 250.000$'a ev alıp direkt vatandaşlık alan kodaman o.ç.leri yadırgamadınız. hiçbirinizn sesi onlara
    çıkmıyor. adamlar kara para mı aklıyor, tetikçi mi, hortumcu mu kimsenin umrunda değil. suriyeliler de suriyeliler. parası olup leş gibi bir insan olan ama ülkeden ev alıp şakkadanak vatandaşlık kazananlara kimse laf etmiyor. ye kürküm ye anasını satayım.

    rüzgar yapma bak dalgana. ırkçılık bile değil artık bu sadece sınıf ayrımcılığı.
  • yetmez. afganlılara, iranlılara, ıraklılara da vatandaşlık verelim. biz ensarız onlar muhacir diyorya akp cenahı, artık bize muhacir onlara ensar demenin vakti geldi. yaşasın ümmet birliği. yaşasın arabistan. birgün herkes arap olacak.
  • az bile demiş reiz hazretleri. din kardeşlerimiz savaşın ortasından çıkıp gelmişler ülkemize, çoğunun pisikolojisi bozuk. üstüne üstlük bir de iş verip yormak doğru olmaz. bunlara çalışmadan işsizlik maaşı bağlanmalı bence.
  • türk vatandaşlığı kimsenin anasının amı değil, istediğine çatır çutur versin.
    verir mi? verir... ya sike sike asimile ederiz ya da sike sike geri alırız. bir sosyal adaptasyon denetleme kurumu kurmaya bakar.
  • hani gazap üzümleri'nde oklahomalıları tarlalarından, çiftliklerinden kovan bankalar var ya; işte onlar abd ve rusya oluyor.
    hani bir de kaliforniya'da dev çiftlik sahipleri tok karnına köle çalıştırmak için 1000 işçi ihtiyacı için on binlerce broşür bastırarak oklahomalıların kaliforniya'ya gelmesini sağlıyor ve onları hasat mevsiminde işçi yevmiyesini düşüren grev kırıcı olarak köle gibi kullanıp sonra da açlık ve sefalete terk ediyor ya... hah işte o zalim çiftlik sahibi de akp oluyor.

    biz mi? biz koca ülkeyi kendi çiftliği gibi gören akp'nin para ve iş vermek istemediği, oklahomalıları (suriyelileri) örnek göstererek "karın tokluğuna çalışacaksan çalış, yoksa defol git" dediği kaliforniyalı marabalarız.

    (bkz: gazap üzümleri)

    özet: akp zenginlerin partisidir. patrona ucuz köle lazım olmuş.
  • turkiyede suriyeli kalmayacak desene jgajafaajfaja. acı ama gerçek.
  • bir gün çıkar avrupa birliği ülkelerini sınır kapılarına göndereceğiz diye tehdit için kullanır,ertesi gün çıkar miting meydanında merak etmeyin evine göndereceğiz der,daha sonra tv programına çıkıp hepsine vatandaşlık dağıtacağız der...
    yahu bunun kitlesi hiç mi acaba demeyecek bir gün?
  • vatandas yapın ayrıca milletvekili veya bakan ya yapın. kendi kendilerini yönetsinler.
hesabın var mı? giriş yap