• benim için bu senenin ilk sürprizi olan oyun. sanatsal açıdan kusursuz bir oyun olmuş, son derece zevkli bir oynanışı var, teknik olarak grafiklerde biraz aksama olsa da gayet tatmin edici. god of war diye bir oyun var diye bu oyuna bakmazsanız büyük hata yapmış olursunuz. grafikler söylenenin aksine gayet tatmin edici.
  • bossları gereksiz kolay, ara bölümleri de gereksiz zor olan oyun. neresi hatırlayamadım, bir bölümde ardı ardına gelen düşmanlar ile 3 saat uğraşıp ucu ucuna geçebiliyorken, devamında gelen boss'u devirmek 2 dakika felan sürdü. bu kısmı olmamış.

    diğer taraftan, hikayenin gelişimi, bulmacalara felan gayet leziz. güzel güzel oynatıyor. tavsiye olunur.
  • şahsi kanaatimce aksiyondan çok bulmacaya yönelik oynanışıyla god of war veya dante's inferno'nun muadili sayılamayacak bir oyun darksiders. illa ki benzetilmesi gereken bir oyun serisi varsa, o da soul reaver'dir. oyun mekaniği açısından bakacak olursak bence darksiders, soul reaver'a inanılmaz derecede benziyor. bulmacaların tarzları, yetenek/silah kazanımının bulmaca çözmeye etkisi, aksiyon bölümleri arasında nispeten geniş aralıklar olması, boss dövüşleri ve benzeri şeyler hep soul reaver'i anımsattı bana. sanki yapımcılar da bu benzerliğe dikkat çekmek istemiş gibi. örneğin war'un da raziel'ın da gözlerinde hiç gözbebeği falan yok, sadece mavi mavi parlıyorlar, bu da bakışlarının bile birbirine benzemesini sağlamış.

    bu yüzden darksiders'ın god of war veya dante's inferno'nun dolduramayacağı bir boşluğu doldurduğunu düşünüyorum. dante's inferno iyi bir oyun, god of war 3 ise mükemmelliği tartışılmayacak bir oyun, ancak ikisi de darksiders'la aynı kulvarda değiller bence. soul reaver'i özleyenler kesinlikle bu oyuna göz atmalı
  • pc için 3 eylül 2010 gibi bir çıkış tarihi belirlenmiş. hatta shopto.net preorder bile alıyor.

    http://www.shopto.net/…games/pcda16-darksiders.html
  • pc versiyonu ortamlarda fink atmaya başlamıştır. şimdiye kadar god of war türü konsol oyunlarına imrenerek bakan pc kullanıcılarını gayet mutlu edecek bir yapım. kısaca; yumulun.
  • esas oğlanı war falan değil arthas olan oyundur. zaten eldindeki de az buçuk değiştirilmiş frostmourne.
  • süper sıkıcı bi oyun. download ettiğine üzüldüğün cinsten.
  • prototype'dan daha çok batman arkham asylum yapmaya çalışmış vigil games. kombolar, boss fight'lar, bölüm tasarımları hatta bat-wing/shadow wing muhabbetine kadar ciddi bir öykünme söz konusu. ekim ayında patlayacak bombaları bekleyene kadar oynanabilecek eğlenceli bir oyun, biraz da cennet/cehennem fantazyasına aşinaysınız, paradise lost ve inferno sevmişliğiniz varsa oturup oynayın.
  • god of war serisini yalayıp yutmuş biri olarak beğenmeyenlere hayret etmemi sağlayan oyundur. en son god of war 3'ü bitirdikten sonra bu tarzda oyun oynamamıştım, resmen ilaç gibi geldi. bence ps3'ü olmayan ve sistemi biraz ortalamanın üzerinde olan pc kullanıcıları için gayet güzel bir oyun olmuş. bulmacaları, boss dövüşleri ve grafik tasarım olarak geçer not aldı benden. baştan bi-iki bölüm oynayıp "çok sıkıcı abi yae" diyen yorumculara aldanmadan önce biraz ilerleyin, silah ve dövüş özelliklerinizi geliştirirken hikaye anlatımının da gayet makul olduğunun farkına varacaksınız.

    sözün özü, * 8'in üzerinde bir puanı hak eden oyundur darksiders.
  • oyundaki the watcher'ı mark hamill seslendiriyor. ona göre, ayağınızı denk alın.
hesabın var mı? giriş yap