• türkiye’nin ilk lise robot kulübü, idealist, sevgi dolu, aldığı eğitimin hakkını veren, gelişmeye ve geliştirmeye açık, geleceğe ve dolayısıyla çocuklara değer veren, en kıymetli olanı yani bilgiyi yeni nesillere zevkle aktarabilen öğretmenlerin elinde öğrencilerin neler başarabileceğini gözler önüne seren, başarı haberlerini okurken insanı duygulandıran örnek kulüp.

    bu güzel lise öğrencileri first midwest regional yarışmasının en prestijli ödülü olan chairman's award’ı kazanırken onlara destek olan öğretmenlere, mete karaca, arif denizve selim çile selam olsun.

    2007 yılında susan burchard’ın desteğiyle kurulan kulüpte iki takım bulunuyor,

    ortaokul öğrencilerinden oluşan fll takımı panic of daçka
    lise öğrencilerinden oluşan ve ödüle doymayan frc takımı ise sultans of türkiye.

    bugüne kadar toplamda 15 ödül almışlar, detaylı bilgi için burdan buyrun.
  • heyecan verici kulüp.

    gelecek.
  • yine bir yarışmada en prestijli ödülü aldılar. gurur kaynağı robot kulübü.
    cnn türk haberi
    alıntı "ebeveynlerini kaybeden öğrencilerin okuduğu darüşşafaka lisesi'nin robot kulübü takımı 'sultans of türkiye', abd'de 40 ülkeden 15 bine yakın öğrencinin katıldığı uluslararası robot yarışması fırst robotics competition (frc) finallerinde 'engineering ınspiration award'un sahibi oldu. yarışmada katılımcılardan kargo ve uzay gemisine top atabilen, disk yerleştiren ve belirli yükselikteki platformlara tırmanabilen bir robot tasarlamaları talep edilmişti."
    edit: imla
  • aferin
  • bağış yapmak için uygun kurumdur. bir ikincisi ise küçükyalı çocuk yetiştirme yurdudur..
hesabın var mı? giriş yap