• deeperise 1990 türkiye doğumlu.elektro müzik tutkunu yeni nesil dj ve prodüktör.müziğe olan ilgisi 2005 yılında başlayan deeperise'ın başarılı işlerini dinleyin.zamanında ön yargılı olduğum ve dinlemeden es geçtğim müzik türü olan deephouse 'u kendisi sayesinde sevmiş bulunuyorum.bu tarz işlerde malesef genç olunca ön yargılı olan bir topluma sahibimiz benimki gibi ön yargı işte.halbuki taze kan.
    tanım: dj ve prodüktör

    https://soundcloud.com/deeperise

    işte buda meyvesi ;

    https://www.youtube.com/watch?v=9i16fhnsa-c&sns=fb
  • raf'la spotify türkiye viral listesinde ilk sırada an itibarı ile.
  • (bkz: raf/@savata)
  • (bkz: https://youtu.be/9i16fhnsa-c)
    şu şarkının sahipleri olur kendileri.

    dün youtube'de dolaşırken turist görünümlü bir şarkıya takıldı gözüm. tıklayayım enteresan bir şeye benziyor dedim, tıklamamla anaa bizim buralar la adamlara bak muğlaya gelip klip çekmişler demem bir oldu, bir diğer ikinci şok jabbar adlı muhteşem sesli vokalistlerinin şarkıya girmesiyle oluştu. teeeeeniiimeeee yazılmışşşşsssııın diyordu. harika kıvrak zekamla anladım ki bu insanlar türkmüş.

    şimdi ben bu kadar cümleyi neden kurdum? elbette bu adamları övmek için. tıklanma sayıları öyle ahım şahım bir rakam değil, ancak benim düşüncelerime göre ve youtube'de yorumlayan insanların düşüncelerine göre türkiyede hissedilen bir yokluğu doldurmuşlar 'türkçe deep house müzik'.

    eksiklikleri tabii ki vardır olacaktır da ama bize düşen bu insanları desteklemek. kimse ilk başta kendi alanında efsane olarak başlamıyor işe. yeni bir şey denemişler ve başarılı olmuşlar. umarım ülkemizde bu tarzın anlamlanmasında ve paylaşılmasında etkin rol oynarlar.

    raf adlı şarkılarının sözleri ise şu şekilde:

    tenime yazılmışsın
    elimden ne gelir
    içime kazınmışsın
    beynim
    kalbime yenilir

    çıkmadın aklımdan bir gün
    yüzün hep gözümün ucunda
    kendini bi duvar gibi
    ördün karşıma

    bulursun, ararsan hata
    hep ölçer biçersen, cefa
    unutulur gidersin
    kaldırırlar rafa
  • raf şarkısına ayılıp bayıldığımdır.
    (bkz: tenime yazılmışsın)
  • dün keşfettiğim raf parçasıyla kendisini tanımaya başladığım dj / prodüktör. geleceğinin parlak olduğuna eminim. tam sevdiğim müzik tarzında bir türk'ün böyle bir iş yapması son derece memnun etti beni. iki gündür en çok dinlediğim parça olsa gerek.
    hatta ilk dinlediğimde şöyle bir tepki yarattı bende;

    - raf kelimesi başka bir dilde var mı yahu? aaa türkçeymiş lan!!
  • dün kendisinin raf şarkısına denk geldim, başta klip giriş melodi falan yabancı birisine ait dedim kendi kendime ve başka bir şeye odakladım ardından sözleri duymaya başlayınca lan bu türkçe mi !? oldum ve evet türklerin yaptığı bir şarkı ve tabiri caizse

    taş gibi olmuştur!
  • spotify'dan nefret sebebi şahsiyet. birilerinin bu arkadaşa reklam konularında önayak olması lazım. çok para harcayarak yapılan reklamla kendinden ve şarkısından nefret ettirmiştir.
  • spotify'ın ısrarlarına dayanamayıp dinlediğim ve beğendiğim şahsiyet. raf şarkısı kulağa çok hoş geliyor, ama introsu spotify reklamından sebep fena baydı.
  • açılın ben de raf demeye geldim. devamında move on demeye geldim. hatta bir tık daha iyi gibi.
hesabın var mı? giriş yap