• 90'ların sonu 2000'lerin başında bilgisayar dergilerine para gömüp onların verdiği cd'lerdeki demo oyunları bıkana kadar oynamış nesildir. kimi demolar süre sınırlıyken kimiside görev sınırlıydı. görev sınırlı olanları o kadar çok oynamıştım ki artık hangi konumda nereden adam çıkacağını ezberler olmuştum.

    şimdi demo oyunlar yok artık. zaten single player oyunda pek kalmadı. tüm oyunlar multiplayer oldu. oyun yapımcıları eskisi kadar senaryoya önem vermiyor. grafikler güzelse gerisini siktir ediyorlar.

    bir max payne, bir vice city, bir san andreas senaryosu gelmiyor artık.
  • sene milenyum öncesi. nfs 2-3, simcity 3000, gta 1-2, falcon 4.0, comandos, cm 98 ve daha niceleri.. o zamanlar dergiler demo cd verirdi, sırf o dergileri almak için bir ay beklenir ve bütün harçlıkla o dergi alınır, her bir virgülünden noktasına kadar okunur ve ödevleri yaptıktan sonra günlerce hediye verilen cd’deki demo oyunlar oynanırdı
  • (bkz: progamer) dergisinin verdiği cd'de birkaç oyun demosu, programlar, wallpaperlar oluyordu. heyecanla alıyordum ve onun verdiği tadı şimdi hiç bir oyundan programdan vs alamıyorum.
  • fifa oyunu yarım devre olarak oynanırdı. 45dk.da kim daha fazla gol atacak diye kapışmalar olurdu.
    tanım, tam sürüme para vermeyen neslin aktivitesi.
hesabın var mı? giriş yap