• cumhurbaşkanına yalakalık yapma konusunda çığır atlayarak, başkalarının yaptığı yalakalıklara karşı kıskançlık seviyesine geldiğinin göstergesidir.

    yarın bir gün “tayyip erdoğan’a parkasız deniz gezmiş demek hakarettir, olsa olsa at binmeyi bilmeyen atatürk’tür” diye bir düzeltme yaparsa şaşırmayın.

    bir dönem terörist dediğin adam için şu anda “her zaman cumhurbaşkanımızın yanındayız” diyen adamsın sen bahçeli. teröristlikle kahramanlık arasındaki ayrımı yapamadığın çok belli.
  • erdoğan'ın yerinde olmak istemezdim. bu bahçeli çok karıştırdı ortalığı. rıdvan'ın övgüsünü kabul etse milliyetçi kanat gidecek , kabul etmese oy hedeflediği merkez solun bir kısmını tümüyle kaybedecek.

    deniz gezmiş konusuna geleceksek. kalbi vatan aşkıyla yanan bir gençti. her şeyden önce gençti be... (bkz: deniz gezmiş)
  • abd ve israil’e sözle ateş püsküren devlet bahçeli, dün abd ve israile icraatiyle ateş püsküren deniz gezmiş. biz lafa değil icraate bakarız bisküvi kafalı troll.
  • kimin, ne şekilde yalakalık yapacağını şaşırdığının göstergesidir.
  • yalamaktan dilinde pütür kalmamış bir zatın orantısız zekasıyla ortaya attığı bir övgüye karşı, dünya lideri ile barışık tek devlet olan sayın bahçeli'ni vecizesidir.

    ayrıca deniz gezmiş'teki vatan sevgisinin kırıntısı sende olsa şu an türkiye bambaşka bir yer olabilirdi.

    (bkz: 7 haziran seçim sonuçları)
    (bkz: başkanlık referandumu)
  • banka soymuş, adam kaçırmış, devlet güçleriyle silahlı çatışmalara girmiş, devrim yapıp anayasal düzeni yıkmak için her türlü faliyeti gerçekleştirmiş biri için söylenen doğru söz. atatürk'ün kurduğu cumhuriyeti yıkıp, kominist bir düzen getirmek isteyen birini kemalistlerin savunması da çok ilginç aq...
  • teröristlerle pazarlık etmiş iktidara, yancı olarak giren bir şahsın açıklamasıdır.

    ölü bir insana iftira atacak kadar alçalmış bir şahsın beyanıdır.
  • deniz gezmiş'i teröristlikle itham etmek bahçeli'ye kalmamıştır. deniz gezmiş'in vatan sevgisi onu rahat bir yaşamdan etmiş asılmaya kadar götürmüştür. devlet bahçeli'nin koltuk sevdası isr birisini başkanlığa götürmektedir.
    türk milletine en büyük zararı veren siyasetçilerden biri olarak tarihe geçecektir.
  • allah şahidimdir ki deniz gezmiş devlet bahçeliden daha milliyetçidir.
hesabın var mı? giriş yap