• yaşadığı döneme oranla çok daha zorlanacağı kesin gibi olsa da, davasını kitlelere anlatmak ve bu sebeple internet dahil her türlü kitle iletişim aracını çok verimli bir biçimde kullanmak olurdu sanırım.
  • ne iş yapardı bilemem ama şu günü görse kahrından ölürdü. uğruna mücadele ettiği halkın içinde olduğu durumu görse, kötülüğün aldığı payeyi mutlak egemen olduğunu görse keşke o mücadeleyi vermeseydim derdi herhalde.
  • hapse girmek.
    zira konuşanları, yazanları, muhalefet edenleri pek dışarıda bırakmıyorlar. e bizim cevval delikanlı da hiçbir şey yapmadan duramayacağına göre...
  • (bkz: reklamcı)

    komunistler reklamcı , mücahitler müteahhit oluyor genelde.
  • o günden bu güne direk getirir isek muhtemelen hdp milletvekili olur idi, ertuğrul kürkçü gibi. mahir çayan da hakeza öyle.
    lakin yaşasaydı zaman kırılması olacağından ve muhtemelen devrimi çoktan yapmış olacağından devrim önderlerinden biri olarak ülke yöneticilerinden biri olur idi. türkiye de küba ile birlikte sosyalizmin en doğru düzgün uygulanmaya çalışıldığı iki devletten biri olurdu.
  • deniz gezmiş benim evimde saklanmıştı diyenlerin yalanını ortaya çıkartırdı en başında. o dönem yaşamış kimle konuşsam en az 1 (bir) kez deniz gezmiş evlerinde saklanmıştır.
  • bu reklamcı olurdu, para yerdi diyenler; deniz gezmiş, sinan cemgil gibi devrimciler, dönemlerinde maddi bakımdan ortalamanın üzerinde refah düzeyine sahiptiler. sinan cemgil'in babası öğretmendi ve öğretmen maaşı o dönem itibariyle az para da değildi. yani işkembeden salladığınız gibi bu gençler, yaşadıkları dönemde de bu olanağa sahiptiler, onları büyük kılanda bu zaten. kendilerine yediremedikleri nokta buydu. sizin gibi düşünüyor olsalardı, deniz gezmiş, sinan cemgil gibi gençliğe yol gösteren devrimciler olmazlardı.
  • öncelikle benim ve gençliğin yüzüne sağlam bir tükürürdü bu kadar apolitik bu kadar susan bir gençliği görse kahrolurdu birde denize para babası olurdu diyen arkadaşlar denizin döneminde denizler ve arkadaşları zaten durumları iyi olan ailelerden geliyorlardı özellikle sinan cemgilin ailesi maddi durumları türkiyenin ortalamasının cok üzerindeydiler bunları bilmeden bu gençleri para babası olurdu gibi yaftalamak cok üzücü düşünceleri sizlere uymayabilir sevmeye bilirsiniz eyvallah zorlada sevdircek halimiz yok
  • hangi partiyi destekleyeceğinden emin olmamakla birlikte hangi partileri desteklemeyeceğini biliyorum.
    akp-chp-mhp.
hesabın var mı? giriş yap