• izleyceklerin malang adlı şarkısına dikkat etmesi gereken film. şarkının söylendiği sahne izlediğim en iyi gösterilerden biriydi. bu yorumu yaptığım için çeşitli kalıplarda eleştirilecegim doğrudur. ama duramiyorum. aamir khan sen bi harikasin.
    --- spoiler ---

    filmde duygusal olan ikizin hareketleri yağmur adam dustin reisi animsatmadi değil.
    --- spoiler ---
  • daha önce yine bu başlık altında asla bir don serisi olamayacağını söylediğim aamir khan ve abhishek bachchan'ın başını çektiği beklediğimden daha güzel olan film. tabii don ve srk'nin geri kalbimde gene ayrıdır ama şimdi bu serinin de hakkını yememek lazım gelir şimdi. hele ki yapımda yash chopra varken olumsuz konuşmak çok mümkün değil. haa katrina kaif mi? o biraz formaliteden var. safi görsel

    iyi bir ses ve görüntü sistemiyle keyfinizi katlayabileceğiniz kanaatindeyim.
  • dhoom 3 bollywood için eşi görülmemiş bir olay yarattı.sadece dhoom 3 değil, bu filmin yıldızı olan aamir khan da yepyeni bir rekora imza atarak tekrar zirvede yerini aldı..ilk günde 36 crore alarak box office'de bir ilke imza attı..
    gişe sonuçları genellikle haftasonu açıklanırdı ancak dhoom 3 muhteşem performansıyla yeni bir rekora sahip oldu..
    dhoom 3 gişe sonuçları..:
    1) ilk günde krrish 3'ün (35.91 crore) rekorunu kırdı.
    2)cuma gününün en büyük açılışını yaparak yeh jawaani hai deewani ve dabbang rekorlarını kırdı..
    3)daha önce ilk günün en yüksek rekorunu elde eden chennai express'in (33.10) rekorunu kırarak ilk gün rekoru adına bir ilke imza attı..
    4)ilk açılış gününde $1,279,000 kazanarak yine bir ilke imza attı.
    5)yine ilk günde amerika'nın kuzeyinde $1.100.000 kazanarak en büyük açılışın sahibi oldu.
    6)ingiltere'de haftaiçi olmasına rağmen ilk günde bugüne kadar elde edilmeyen bir gelir elde ederek ($400.000) yine bir ilke imza attı.
    7)avustralya'da ilk gün için $172.000 kazanarak bugüne kadar ki en byük kazancı elde etti, daha önce shahrukh khan'ın jab tak hai jaan 77.000 kazançla bu rekora sahipti.
    8)pakistan'da $210.000 kazanarak bugüne kadar ki en büyük açılış filmi oldu.
    9)en iyi açılışı yaparak dünya çapında 56.80 crore elde etti.

    bu kadar başarıya rağmen türkiye'de vizyona girmeyecek olan filmdir.
  • 70li yıllar cüneyt arkın'ın abartılı aksiyon filmlerinin yeni teknoloji (animasyon,efekt) ile çekilmiş hali diyebiliriz. kısaca.
    öyle abartılı, öyle komik sahneler. aksiyon sevmem ben zaten. ama aslında hikaye çok güzelmiş, aksiyona boğulmasaymış.
    ama ya aamir? ya aamir öyle mi? nasıl güzel bakıyor, nasıl güzel oynuyor, nasıl muhteşem... ve nasıl güzel yaşlanıyor nihayet.
  • aşırı abartı içermesine rağmen çok beğendim filmi. ama aksiyon sahnelerindeki slow motionlar normal olsa film 1.50 dk falan sürerdi herhalde. izle, izle bitmiyor efendim..
  • benim için intermission ından sonra başlayan film. öncesi izlenmese bile olur bence. ilk çıkan çocukluk sahneleri hariç tabi. aamir khan o yazıyla birlikte döktürmeye başlıyor ki filmin çoğunda tek kişi oynamış zaten adam. katrina kaif neredeyse yoktu filmde 3 tane şarkıda çıktı ve bir iki sahnede oynadı şaşırdım açıkçası ama iyi olmuş o oynadığı iki üç sahneyi bile aynı yüz ifadesiyle
    oynadı hani bari insan bir iz bırakayım der filme . tam etkisiz eleman kadın ya.

    şöyle bir şey var ki film çalıntıydı bunu daha önce duymuştum ne olcağını biliyodum yani sıkılırım diye açtım ama beklediğimden daha iyiydi spoilerlara rağmen.. aslında tam çalıntı da denemez içim elvermedi şimdi o kadar emeğe yazık da etmeyelim ama keşke daha özgün bir şey yapsalardı da çalıntı damgası yemeseydi sonuçta bir emek verip üzerine manyak gibi reklam yapıyorsun. imdb puanına da 5,9 vermişler zaten bunlar hep tepki puanı..

    abishek banchchan bazı sahnelerde aamir'den daha yakışıklı görünüyordu. bir karizması var adamın gerçekten ali karakteri ise çok gereksizdi beğenmedim. sahneleri de gereksizdi komiklik mi yapmaya çalışmışlar ne ama olmamış.

    kısacası elde ettiği gişe rekorlarını aamir khan'a borçlu olan ve bunu da herkesin bildiği filmdir..
  • malang şarkısı öyle bir dilime takıldı ki.. bayıldım hem o dans sahnesine hem de şarkıya. film de güzeldi.
  • aamir khan ve aksiyonu seviyorsaniz, beklentilerinizi karsilayacak seyretmeniz gereken surukleyici guzel bir film. 9/10 filmin muzikleri ve filmin icindeki dans gosterileri tek kelimeyle harika. 10/10 (bkz: malang/#42865675)

    --- spoiler ---

    "sakin elini birakma, sakin yanindan ayrilma." (kardeslerin birligi icin)

    "dogmamis cocuklarimin uzerine yemin ederim."

    "bizler bankaciyiz. herkes bizden nefret eder. zamanim yok. zaman paradir."

    "eger biri hirsiz olmussa iyi bir nedeni olmali."

    "sihirbaz olmak cidi bir istir. cunku bir sihirbazin tum numaralari aldatma uzerine kuruludur. iyi bir sihirbaz titiz bir planlayicidir. izleyicilerin kazandiklarini dusundukleri bir mucadele. ama her zaman kazanan biziz*"

    "ben sirk adamiyim numaralar benim isim.
    numaran nedir?
    arkadas olsak soylerdim.
    arkadasligi bilmem ama benden iyi dusman olur. bunu sakin unutma."

    "babam herkesin bir sirri oldugunu soylerdi. bazi seyler sir olarak kalsa daha iyi olur. belki herkesin bir sirri vardir. onlar, onlari hic paylasmazlar, paylasamazlar."

    "tum is, zamanlamadadir dostum."

    son olarak, bazen ask, hayat amacinin onune gecebilir; hayat amacina engel olabilir. bazi insanlar iclerinde yikilan seyleri duzeltmek icin kurallari yikarlar. kimse ne dogru, ne yanlis bilemez. ama gercek zafer, intikamin degil, hayallerindir.

    ayrica

    filmin bazi kisimlari, the prestige filminden biraz alinti yapilmis gibi duruyor.
    --- spoiler ---
  • hamit altıntop'u ali rolüyle izleyebileceğiniz filmdir. halil altıntop da olabilir tam seçemedim.*
  • iflah olmaz aamir sevgimle o aksiyon sahnelerine bile dayandığım filmdir efendim. ancak dhoom 3 o sahnelere rağmen aamir'in yanına türk filmlerindeki gibi alkışlayarak gitme isteği doğurdu bende. o nasıl güzel bir oyunculuktur nasıl bir yetenektir. bu adam ne yapıp edip her filminde beni yeniden kendine hayran etmeyi başarıyor.

    ayrıca çoğu kişi gibi ben de malang malang diye dolanmaya başladım o ruhsuz suratlı kadına rağmen.
hesabın var mı? giriş yap