*

  • yeniden stand up şovuna başlayacağını açıklayan cem yılmaz'ın, şovlarına vereceği isim.
    55'inci uluslararası antalya film festivali'nde söyleşiye katılan cem yılmaz, mart 2019'da yeniden stand up şovlarına başlayacağını açıkladı. stand up şovlarının adının cmylmz diamond elite platinium plus olacağını belirten cem yılmaz, "ben öyleyim diye değil. seyirci bunu hak ediyor. birine bunu söyledim. 'bilet fiyatlarına etki edecek mi?'dediler. hayır, fiyatlar aynı olacak" dedi.
    haber
  • show'un adı buysa bir bilet 100 bin tl olacak, bentley'den aşağısına vale hizmeti yapılmayacak heralde
  • cem yılmaz dolar kurundan etkilenmemiş heralde
  • cmylmz depp olarak vizyona gireceğini tahmin ediyorum. adam kasıtlı yapmasa bile her lafının altında espri arıyoruz ve nasıl oluyorsa buluyoruz..
  • (bkz: cmylmz diamond elit platinum plus)

    o platinium’daki ikinci i yokmuş gibi söyledi cem yılmaz.
  • daha gitmeden adıyla insan kendini özel hissettiren stand-up. sabırsızlıkla bekliyoruz. sadece gülmek için değil, adamın yapacağı sosyolojik tespitler için de. ikinci bir muhittin topalak bekliyorum kendisinden.
  • cem yılmaz'ın 2019'da yapacağı stand up şovunun adı.
    doğrusu platinum şeklinde
    link
  • cem yılmaz'ın 2019 mart veya nisan ayında başlayacağı dördüncü stand up gösterisidir. özledik vallaha sabırsızlıkla bekliyorum.
  • cem yılmaz'ın yeni fenomen olacak gösterisidir. merakla bekliyoruz efem.
  • mart 2019'da sahnelenmeye başlayacak olan, cem yılmaz'ın yeni tek kişilik gösterisinin adı.

    (bkz: https://twitter.com/…lmz/status/1052671561575161857)

    bundan önceki gösteri cmylmz fundamentals 2011 yılında sahnelenmeye başlanmıştı. dolayısıyla 7 senelik bir birikimle üstünde çalışıldığından dolayı, cem yılmaz'ın bizleri yine hayal kırıklığına uğratmayacağını düşünüyorum.

    bu arada: "parası bitmiş herhalde" şakalarına anlam veremiyorum. cem yılmaz için para kazanmanın çok daha kolay yolları var. artık 20 yaşında değil, yaşı 45 ve haftada bilmem kaç defa 2-2,5 saatliğine sahneye çıkmak o'nun için pek de kolay olmasa gerek. tahmin ediyorum ki bu işi yapmayı sevdiği ve sahneye çıkmayı özlediği için yapıyor.

    bu defa gösterinin izleyiciler tarafından kayıt altına alınmaması (ses kaydı) için bir yöntem uygulayabileceklerini düşünüyorum. eğer buna yine bir çare bulamazlarsa gösterime girdikten sonra birkaç gün içinde yine kayıt internete düşecektir. hatta bu sebeple cem yılmaz'ın istanbul dışına çıkmayacağını da tahmin ediyorum. mesela önceki gösteri için birkaç günlüğüne sadece ankara'ya gitmişti, izmir'e bile gitmemişti.

    tahminlerime göre bu gösteriyi 2020-2021 gibi yine sinemada izleyebileceğiz. bunda da herhangi bir beis göremiyorum, bilakis memnun oluyorum. canlı izlemiş olsam bile gidip tekrar sinemada izlerim, zaten sinemada yayınlanıncaya kadar gösteri ilk haline göre neredeyse yarı yarıya güncellenmiş/değişmiş oluyor.
hesabın var mı? giriş yap