• özledim
  • bir zamanların en büyük silkroad online forum sitesi. maalesef silkroad online'ın ölmesi ve kötü site yönetimi sayesinde tarihe gömülmüştür. site admini dikmen'in troy serverındaki charını unutmadık.
  • hala silkroad oynayan varmi ki
  • bir zamanların en popüler türk silkroad online forumlarından birisiydi; şimdi ise siteye ulaşılamıyor. diğer silkroad online sitelerinden farklı olarak burada illegal paylaşımlar, üçüncü parti yazılımlar vs. yasaktı.

    silkroad online zamanla eski popülaritesini kaybetti ve private server kavramı insanlara daha cazip gelmeye başladı; private server ise silkroad online için illegal sayılıyordu. tahminen, illegal uygulamaları kabul etmeyen "dikmen.org" forumu bu sebeple kullanıcılarını diğer forumlara kaptırdı. zaten diğer forumlarda private server başlıkları, isro başlıklarına oranla çok daha popüler olmaya başlamıştı.

    silkroadın en popüler olduğu senelerde, lisede arkadaşlarımla birlikte bu forumda takılıp birbirimiz ile yarışıyorduk. işin ilginç yanı silkroad oynamayan arkadaşları bile kendisine bağlayabilmişti bu forum. tanıdığım çoğu üyesi liseli olmasına rağmen; bence, "dikmen.org" en düzgün, en seviyeli silkroad online forumudur.

    şu günlerde rakip forumlardaki isro başlıkları neredeyse bomboş. hala varlığını sürdüren bu rakip forum siteleri ise farklı hizmetler de vererek hala ayaktalar. "dikmen.org" ise o dönemin en seviyeli sro forumu olarak hala hatırladığım bir forumdur ve bende güzel bir tat bırakmıştır.
  • bir dönem moderatörlüğünü yaptığım, izmir buluşmaları düzenleyip eğlendiğimiz bir ortamdı. acaba dostlar şimdilerde neler yapmaktadır ?
  • vay be gece gece nerden geldiyse aklıma geldi. site kapanmış baya da olmuş galiba.
    güzel zamanlardı.
hesabın var mı? giriş yap