• disariya hangi mevsimi gosterirsen gostersin, icinde bir yerde hep bir sonbahar gizli olandir. yapraklarini sarartir, doker, yaz sicagi yerini ruzgarlara birakirken o kitap okumaya devam eder. hayatina cok insan girer, gecer. onlar omurlerini tamamlayip yanimizdan ayrilirken biz genelde iki kahve soyler, ortadaki bir dilim keki paylasir, olanlari konusur, biraz uzaklara dalar ama bolca gulumseriz.

    dogaldir. hicbir seyi gosteris icin yapmaz. ne giyse yakisir, ne soylese anlam kazanir, renklidir, dikkat ceker ve dolayisiyla cok kiskanilir. son yillarda haddinden fazla buyumus olandir. kadrajinin kosesine bile girmemesi gereken insanlarla muhattap olmak zorunda kalmis, uzun suredir hayata sinirden cok hayret merceginden bakandir.

    hep mutlu degildir, olmasina gerek yoktur. hep gulmuyordur, guzelligi oradadir. oldugu gibidir, ve saniyorum en buyuk gucu budur.

    soylememe gerek yok ama uzakta en cok ozlediklerimden biridir.

    beraber kah ıstanbul kah cenevre sokaklarini arsinlamayi dort gozle bekliyorum guzel balik, tez zamanda al bileti olur mu?
  • "kimselerin ince şeyleri durup anlayacak vakti olmadığı" zamanlarda sosyal medyanın bana en güzel hediyesi, incelikli ve çok sevdiği kırlangıçlar kadar zarif insan.

    25 mart 2014 akşamı, elimde mis gibi bir el yazısıyla yazılmış samimi cümleler olan kuşlu bir kartla evin yolunu tutmamı sağlamış, daha ne olsun. dilerim gözlerimiz aynı satırlarda daha çok duraklasın, daha çok çaylar içelim, daha güzel şarkıları birlikte keşfedelim, birlikte fotoğraflar çekelim, resimler yapalım.
  • kinfolk turkiye bulusmalarindan birinde cekilen fotografini gordukten sonra ne kadar guzel olduguna bir kez daha hayran oldugum 'su' gibi insan, dost.
hesabın var mı? giriş yap