• "aştım ben bilader, yok it, yok kedi, geç bunları, tarih öncesinin buz gibi sularından gelen saf ve temiz kalplere ihtiyacım var benim" duyguları içinde can bulabilecek bir eylem.! lakin dikkat etmekte fayda vardır, zahmetlidir, eğer otçul bir dinozor almadıysanız, et masraflarınız günden gğne artacak, ailede huzur, saadet adına hiç bir şey kalmayacaktır... seveyim dur şu keratayı derken bir bakmışsınız protez bir kolunuz var... hoş mu yani? hiç değil...
  • illa dinozor besleyeceğim diyenler için ;
    - yavruyken almamakta fayda vardır, ne kadar büyüyecekleri hakkında bi fikir
    üretemeyebilirsiniz, mazallah evinizi oyuncak sanıp yıkar bu amına koduklarım...
    - köpek olmadığını akıldan çıkarmamak gerekir, sokakta gezdirilmeye de gelmez bunlar, ağzına ağızlık taksanız da bana mısın demez, velhasıl dfikkat etmekte fayda vardır.!
  • - aaa ne şekerrr ısırır mı bu?
    - amına bile korrrr.!
  • (bkz: hagrid)
    (bkz: harry potter)
  • etçil de olsa otçul da olsa çok masraflı olur bu. etçil olanları aç bırakmaya gelmez yer insanı mazallah.
  • beslenilen dinozorun tipine gore degisir masrafi ve kolaylik ve zorlugu. misal, bir velociraptor besliyorsaniz evinizde birkac doberman, pitbull aldiginizi ve bu hayvanlarin insan zekiliginde oldugunu dusunun, ve daima ac olduklarini, problemleriniz, besleme ve barindirmadir. bir t-rex mesela bir keci buyuklugunde bir hayvan ile bir hafta idare edebilir. ve temelde copcu oldugu icin zamaninin cogunu uyuyarak gecirecektir. ote yandan bir brontosaurus veya bir stegosaurus hem yiyecek acisindan hem de kapladiklari alan acisindan muhendislere kabuslar yaratacak kadar kocamanlardir. bu konuda en iyisi, bence tabii, maiasauruslardir, hem boyutlari ufak, hem de, bilinen, hic bir tehlikesi olmayan hayvanlardir.
hesabın var mı? giriş yap