• sam rockwell, jemaine clement, will forte vb. isimlerin yer aldığı bir komedi filmi. çok absürdmüş gibi bir afişi var. izlerim ben bunu.

    http://www.imdb.com/title/tt3534282
  • (bkz: napoleon dynamite)'in yönetmeni jared hess'in elinden çıkmış mükemmel bir komedi filmi. aldığı imdb puanı ve bu kadar underrated oluşu ise suç sayılmalı. ayrıca kadrosu da 10 numara.

    konusu: sam rockwell'in oynadığı don verdean karakteri bir din arkeolojistidir. hem bulunduğu toplumun, hem de cemaatinin inançlarını güçlendirmek için arkeolojik bir sahtekarlığa başvurur ama film boyunca başına hiç ummadığı şeyler gelecektir.

    öncelikle don verdean ve ekibi, onların güneyli aksanı filmin tam komedi unsurunu oluşturmuş. jemain clement'in canlandırdığı boaz, kaypak ve kurnaz yahudi rolüne tam uymuş. jemain'in yeni zelandalı olduğunu bilmesem, bu adam israil'in bağrından kopup gelmiş derdim. diğer hess komedilerindeki gibi yavaş yavaş yükselip, zirveye ulaşan bir mizahı var filmin.

    bu filmle birlikte jared hess sinemasını bitirdim. ve kesinlikle ilk 3'üme girdi. izlemeden önce fragmanına bakılmamalı, filmi baştan sona göstermiş.
hesabın var mı? giriş yap