• şirin mi şirin bir mobil oyun. onun yüzünden evin içinde kendi kendime "yihihihihi yuppiiii" deyip duruyorum.
  • oynaması oldukça zevkli, bir sonraki seviyeye geçmek için insanı hırslandıran bir mobil oyun. candy crush gibi durmadan şeker patlatmaktan sıkılan bünyeler için birebir. beni blackberry sahibi olduğum günlerde durmadan delicesine oynadığım brick breaker günlerime geri döndürdüğü için ayrıca seviyorum.

    oyundaki karakterleri bölümler ilerledikçe geliştirince farklı özelliklerle ilerlemek oldukça güzel düşünülmüş. grafikler şipşirin, karakterler tatlış; özenilerek hazırlanan bir iş olduğu tüm detayların incelikle düşünülmesinden anlaşılıyor. yapanların ellerine sağlık.
  • şirin bir breakout klonu diye başladım ama hem oldukça inovatif, hem de dev gibi bir oyun çıktı. öncelikle oyun breakout ile bubbleshooter karışımı. ayrıca powerup olayı manyağa bağlamış. karakter başka karaktere dönüşebiliyor, her karakterin bi ton upgrade'i var, özel güçler vs. derken bayağı saran bir hal alıyor. görsellik, müzik, ses... fena sevimli. yerli bir firmanın şöyle bir oyun yaparken kopyacılığa soyunmaması sevindirdi.
  • hero concept'in arcade oyun serisi.
hesabın var mı? giriş yap