• asklepios26eses

    şu nicki okuyunca aklına o çorapları konuşturduğu cringe youtube videoları gelen tek kişi ben değilim herhalde. bu arkadaş sözde doktordu. pelin ablamız da doktormuş. bak ne güzel elinizde mesleğiniz var gözünüzü seveyim doktorluğu rezil etmeyin. siz kitaplara gömülürken millet başka şeylerden zevk alıyordu siz biraz geriden geliyorsunuz. şu çağda arabesk nedir yahu.
  • bu yazarın videosunu nereden bulabilirim.

    edit:

    ınstagram kullanıcı linkini paylaşmış bir user. girdim videoyu bulup izledim beğenmedim. zaten benim tarzım değil.

    thm dinlerim ben. eski türküleri severim mesela.

    ama olay bu raddeye nasıl geldi bilmiyorum. ama bu kadar büyütülmesi yanlış.
  • t: haklı bir uyarıdır.

    kadın bir şeyler yapmaya çalışıyor. iyi yapıyor ya da kötü yapıyor. ki özellikle şarkı sözü yazarı olarak cidden beğendiğim ve takdir ettiğim birisidir.

    neden bir şeyler yapmaya çalışan insanlara karşı bu linç? psikolojinizin bozukluğunu bir kadından çıkaracak kadar aciz misiniz?
  • cok sacma yahu. artik kalitesiz. gundem okuyacagima su sacmaligi goruyorum. ne ayip kadin bedeni uzerinden su sacmalik. ıyi tamam bulustun yattin aferin sana. tanrim ne rezillik. dogrulugu da tartisilir.
  • yahu kadının egosu ile, ünlü olma çabası ile dalga geçildi falan tamam da, bu kadar da değil artık. terbiyesizliğin lüzumu yok.

    şu da şurada dursun: https://eksiup.com/p/ug26133owpyh
  • etik dışı bir başlık.

    ironidir değildir beni alakadar etmez. kadını bu şekilde alaya alacağını düşünen insanlarla aynı platformda olmak ne acı.
    kadının açtığı başlık da beni alakadar etmez. haklı olup olmaması da, o ayrı bir konu. ama bir kişi ile yattığınızı ima eder şekilde bir başlık açıp, bununla bir algı kasmaya çalışmak bu kişi kim olursa olsun düpedüz çirkinliktir. bu şekilde al aşağı edebileceğini düşünecek bir vizyonun var olması ne kadar acı. gerçekten tehlikeli bir yer burası ya. bu kadının öyle ya da böyle bir hayatı var. bu kadar empati yoksunu olmayınız.
  • ulan 250 gram kıyma için t.şak oğlanına dönmeye değer mi koçero?
    tanım: neyse silik yiyince kendine gelecek yazar* beyanıdır.
  • mizah seviyesine gülerken kardiyak arrest geçirdiğim karşıda bulma olayı.

    eserinizi halkın beğenisine sunuyorsanız ciddi manada boklanmayı göze almışsınızdır, boklanan şarkıyı da adım gibi eminim ben de beğenmem. hatun da birisine tafra mı ne yapmış, neyse amına koyayım.

    konunun detayını son 1 haftadır sözlüğe ayırabildiğim belki 1 saat kadardan biliyorum ama bu kadına yapılanların da artık bokunun çıktığını düşünüyorum.

    bizim millette karşı cinse dair küçük travmalarının hıncını en ufak fırsatta kusmak var. nefretle çiftleşiyoruz aga, çok garip bir cinsel dinamiğimiz var.
hesabın var mı? giriş yap