• dokunmatik bir ekranı ve hareketin algılanmasına yarayan bir sistemi mevcut yeni playstation 4 kolu.
  • stereo derinlik algılayıcı ile geleceği söylenmiştir. gamepad üstünde dokunmatik yüzey ve ışık barı varmış. bu ışık barı, algılayıcıyla birlikte playstation move'un işini yapabilir gibi geldi bana. move pattis olabilir sanki. kaynak götümdür bu son dediğime dair.
  • kullanmadan yorum yapmak zor ama tetikleri yine olması gerektiği gibi değil. yine tetiğe abarnırken parmağın kaymamasına özen göstermek gerekecek.
  • üzerindeki 3,5 mm jack çıkışı bir önceki modele göre en büyük artısı olacak sanırım. böylelikle online oyun oynarken kablolu kulaklık kullanabileceğiz ve bt kulaklıklardaki şarj probleminden kurtulacağız.
  • sony'nin resmi facebook sayfası üzerinden paylaştığı resimleri;

    https://www.facebook.com/…2695262441&type=1&theater
  • https://fbcdn-sphotos-e-a.akamaihd.net/…92840_n.jpg
    resimden anladığım kadarıyla sony'nin kendi özel kulaklıklarını zorunlu tutacak kontrol cihazı. bunun aynısı (ya da çok benzeri) bir soket, eski cd çalarımda vardı ve 3,5 mm uçlu kulaklıkla ses alamadığımı hatırlıyorum.
  • bir ps3 sahibi olarak, ps4 den önce almayı düşündüğüm ve bu sayede sanki bir ps4 almış kadar sevineceğim, ancak kendisi ile henüz ne yapabileceğimi bilemediğim oyun oynama şeysi.

    ps3 şöyle dursun, bilgisayara bağlanabiliyorsa şimdilik o da yeter be hacı !

    edit: pc bağlantısı ile ilgili bazı çalışmalar buradan takip edilebilir, touchpad i bile çalıştırmayı başarmışlar.
  • deli gibi şarj yiyen alet, sony'nin mutlaka bir update ile ds4 üzerinde yanan ışığı açıp-kapama opsiyonu koymalı.

    geri kalan her konuda dualshock ailesinin en iyisi.
  • malzeme kalitesi yerlerde sürünen dandik bir alet. malzeme kalitesi, pil ömrü ve kalitesi gerçekten çok kötü. şimdi, ds3 ile kıyaslarsanız tabii devrimsel değişiklikler içeriyor zira, ds3 ergonomi olarak gördüğüm en kötü controller'di.

    ele oturuş ve kavrayışı güzel ds4'ün, ama analog stickler soyuluyor, l2 ve r2 tuşları gıcırdıyor büyük ihtimalle yarın öbür gün hak'a yürür. uzun süre oynadığınızda eller deli gibi terliyor, xbox'da böyle bir sorun hiç yaşamamıştım.

    ama son olarak tekrar diyeceğim ki, senin pilini sikeyim ds4. kablosuz olarak kullanamıyorum abi controlleri, 3-4 saatte taklaya geliyor çünkü.

    lanet olsun sebebi neydi ki.
  • bir adet sarj istasyonu ile birlikte kullanıldığı takdirde şarj sorunu yaşatmayacak playstation 4 kontrolcüsüdür. nasıl mı? iki tane olduğunu var sayalım. biri ile oynarken ikincisi sürekli şarjda olacaktır, sorun olunca hop diğerine geçiş yaparsın. ayrıca ps3 uyku modunda usb'den enerji vermeye devam ettiği için kollarınız sürekli olarak şarjlı duracaktır. ha "yok ben uyku modunda tutmam abi bir sürü para verdik zaten" diyorsanız o zaman harici bir usb adaptörü takarsınız istasyona ve sürekli olarak şarjlı olan kollarınız emrinize amade olur.

    analog zımbırtılar soyuluyor doğru bunun için de 2-3 tl'ye temin edebileceğiniz başlık kılıfları var. böyle prezervatif misali takıyorsunuz başlarına, hem daha iyi bir tutuş sağlıyor (tırtıklı olanı bile var swh) hem de soyulmayı engelliyor.

    son olarak diyorum ki çok hoş bir ekipmandır, sevilesidir, öpülesidir.
hesabın var mı? giriş yap