• evliliğin fiiliyatta iki eşten bir çift oluşturmaktan çok iki sülaleye yeni sosyal ortamlar(kavga, gürültü, dedikodu, sidik yarışı, akraba evliliği v.s.) yaratması dolayısıyla düğün salonunun yanlışlıkla söylenip de yine de doğru olmuş hali.
  • bkm film’in yapımcılığını yaptığı hakan algül’ün yönetmen koltuğunda oturduğu komedi filmi. şahin ırmak ile irem sak başrol oynarken gonca vuslateri’yle emre karayel filmin diğer oyuncuları.

    çekimleri kurban bayramı’nın ardından başlayacak.
  • gonca vuslateri ve irem sak gibi bence hiçbir özelliği olmayan (özellikle gonca) iki oyuncuyu bünyesinde barındıran film. fragmandan anladığım kadarıyla da klişe bir aşk dörtgeni konusu. buradan yönetmene/yapımcıya sesleniyorum. e madem konu klişe ve neredeyse tek mekanlı bir film yaptın, ne diye bir nebze paraya kıyıp kendisini izletecek, role yakışan iyi oyuncularla anlaşmazsın ki. 3 bölümlük dizi maliyetine sinema filmi mi yaptınız abi naptınız siz? gişede çakılmanız muhtemel, benden söylemesi.
  • ilginç bir hikayesi olan film. genelde gerilim filmlerinden aşina olduğumuz tek mekan çekimleri bu filmde olacak gibi duruyor. olay sadece bir düğün salonunda geçiyor ve aynı anda evlenen iki eski sevgili barındırıyor. aşkları tutuşuyor.
  • urke urke gittigim; ama iyi vakit gecirip mutlu ayrildigim sahin irmak filmi.
  • bir daha arkadaş hatırına filme gidersem 2 olsun. yarısında çıktık, ne sıkıcı yapay bir filmdi yahu. sen yönetmenlik falan yapma kardeşim.
  • baya kötüydü. zaman kaybı. normalde böyle eleştiriler yapmam ama insanları salak yerine koymayın lütfen. işinize gelmiyor ama biz anlayabiliyoruz kurgu hatalarını. tamam hadi yazdınız oynadınız yönettiniz. oturup baştan sona hiç mi izlemediniz? yakınınız dostunuz hiç mi yorum yapmadı?
    bir de sondaki izmir marşı ne alaka?
    yazık haykomuz da kurban gitmiş.
  • bir sinema filminden çok büyük beklentileri olmayanlardanım. gayet güzel ve eğlenceli bir filmdi. gonca vuslateri muhteşem oynamış.
  • herhangi bir beklentiniz yoksa gönül rahatlığı ile gidebilirsiniz. bir kaç güzel espri var, son dönem ucuz komedi filmlerinden bir hatta iki tık yukarıda bir film. kahkalarla yerlerde yuvarlanmasam da gittiğime kesinlikle pişman olmadım. tiplemeler abartı değil, diyaloglar dozunda. keyifli boş zaman geçirmek için ideal. özelikle evli çiftlerin kendi düğünlerinden veya ilişkilerinden enstanteneler yakalayabilecekleri bir çok sahne mevcut.
hesabın var mı? giriş yap