• bu adamın hintlilerle bir alıp veremediği var ama ne olduğunu merak ediyorum. daha twitter’ı satın alalı 24 saat olmadan üst düzey yönetici 3 hintliyi aynı anda kovmuş.

    --- spoiler ---
    twitter'ı satın alan elon musk, twitter ceo’su parag agrawal, cfo'su ned segal ve firmanın üst düzey hukuk ve politika yöneticisi vijaya gadde’yi işten kovdu.
    --- spoiler ---

    kaynak
  • twitter binasına elinde lavabo ile girmesinden belliydi temizlik yapacağı. ama çok hızlı bir başlangıç yapmış
  • twitterı bok götürdüğü için olabilir.
  • her olayı ırkçılığa bağlayan pembe popoluların fikirlerine benzeyen başlık.

    musk'ın sahibi olduğu şirketteki yöneticileri kovması ile farkı olmayan bir eylemdir.
  • lavabo>binaya giriş>hinduları kovuş>kapanış.
  • e adam yeni bir iş yeri alırsa tabii ki kendi elemanlarını çalıştırır. neden tanımadığı, bilmediği adamlarla çalışsın? twitter'ı alana yanında çalışanlar da dahil diye bir madde mi varmış?
  • (bkz: begendim) hintliyle calismak iskence arkadaslar. zaten bu insanlarin, tüm dünyada yönetici pozisyonlarina gelebilmeleri kiyamet alameti. yecücle mecüc cünkü hepsi. *
  • valla ben hintlileri severim, filmleri, müzik ve dansları, yemekleri falan. zaten mezopotamyağı ve çinçinle beraber üç asli uyğarlıktan biri adamlar, saygıyı kesinlikle hakediyorlar. eu'da falan da vijayanagar'ı seçerim, victoria'da sikkimle hindustan'ı kurarım vs. vs. ancak son yıllarda yazılımla ilgili sektörlerde bi hint severlik furyası aldı gitti. üst düzey yöneticileri hep hintli tayin etmeye başladılar. bu da yarrak gibi sonuçlar doğurdu.

    google'ın chrome'u sıçtı, anası sikildi browserın, youtube'u falan bok götürüyor, sağlam şeyleri düzeltmeye çalışıp işlevsizleştiriyorlar daha yığınla örnek verilebilir. microsoft keza öyle, lan windos 10 artık hayatının sonuna geldi hala bozuk amcık os. yarrak kürrek yığınla hata, nereden patlayacağı belli değil. her güncellemesi piyango gibi, acaba bu sefer neresi patlayacak, kime patlayacak diye bekliyor insanlar. bunlar en kallavi şirketlerden, buna uyan başka şirketler de kesin vardır. şimdi dingiltere de çakma da olsa hintli başbakan seçti kendine, yakında onlar da yarrağı yerler. zaten çok stabil bi memleket değil.

    velhasıl üst düzey hintli yönetici demek çöp dem... ay dur yanlış oldu. üst düzey hintli yönetici orğanizasyonların sıçımsama ihtimalini artıran bir olgu olduğunan kovulmaları makul bir seçenek olabilir, ben destekliyorum. zaten kovulanlar oldukça yetkin insanlar, batıracak yığınla şirket bulabilirler merak etmeyin. inşallah apple'a galan gitmezler ama yhaaaa...
  • baya bir insanı kovdu diye biliyorum, hintli de denk gelmiştir.
  • çok iyi olmuş olaydır.
    twitterın yönetimi başta da parag agrawal denen yavşak sansürcünün, demokrat parti saksoculuğunun önde gideni.

    twitter da dişli hissedarlar yokken, elle göt göte istediğini kendini sultan gibi yaptı.
    adam trumpu banlayıp biz ticari platformuz size ne diyip ego patlaması yaşadı.
    muhtemelen elonun da başta alabileceğini vs düşünmüyordu ona da atar gider yapıyordu.

    ben olsam ben de siktir ederdim.
hesabın var mı? giriş yap