• çerezlik tatlı bir film. emma stone gerçekten çok tatlı ayrıca penn badgley oldukça yakışıklı ve başarılı bulduğum bir oyuncu.

    sonu oldukça gülümsetti. özellikle klişe gelmiş aile modelinden ziyade, gerçekten mükemmel yaratılmış bir aile modeli vardı. oldukça kıskandım.
  • bu filmi izleyip emma stone'un hayranı olmamak mümkün değil. mizahi yönden de gayet izlenebilir bir film olduğunu düşünüyorum. ve tekrar söylüyorum kadına hayran olmamız için yazılmış bir senaryo.
  • başrolümüzün her bir aile bireyinin her bir sahnesi efsaneydi. açıkçası film boyu o anne, baba ve kardeşi bol bol görmeyi bekledim. çok iyilerdi yahu. *
  • emma stone için mi bilinmez ama ben sevdim.
  • sadece olive'in ailesiyle olan ilişkisini görmek için bile izlenir. umarım ben de onlar gibi bir ebeveyn olabilirim.
  • eğlenceli film...

    --- spoiler ---

    the scarlet letter 'ın modern yorumu demek biraz yanlış olacak diye düşünüyorum. kitaba ait modern ve epey de farklı bir yorum ve tam bir gençlik filmi var karşımızda.

    esas kızımızı oynayan emma stone'un annesine ayrıca hayran kaldım ben.
    "lisede bana da kaşar derlerdi ama gerçekten öyleydim" itirafı ne güzel ve içtendi yahu. kahkahalarla izledim.. emma'nın ailesinin marjinalliği , doğallığı ve aslında hepimizin içinden geçirdiği "keşke böyle bir ailemüz olsaydı" isteği yalan mı? bence değil..
    küçük çocuklarının "zaten evlatlığım" demesi üzerine tüm doğallıkları ile "bunu sana kim söyledi ? biz uygun günü bekliyorduk" demeleri... alın size bir kahkaha nedeni daha..

    --- spoiler ---

    ve emma stone..

    kadın halimle kendisine hayran kaldığım bir filmdir easy a .
  • geç oldu madem, cheesy/dandik bir romantik komedi izleyelim, deyip, bir süre sonra hem "romantik komedi" olmadığına hem de cheesy/dandik olmadığına (belirtildiği gibi emma stone'un kızıl güzelliği ve gösterdiği yaşıyla birlikte rolüne inandırıcılığının azlığı dışında) sevinerek izlediğim, "meşazı güzel", ailesi güzel, mimik ve jestleriyle bilumum giflerin yüzü olmuş emma'sı güzel ve "witty" film.
  • lafı gediğine oturtan komik, zeki ve çekici kadınları izlemeye bayıldığımdan ve de emma stone‘a hayran olmamanın imkansızlığından sebep pek beğendiğim filmdir. aile ve edebiyat öğretmeni, diğer yazarların değindiği gibi filmi daha da izlenmeye değer kılanlardan.

    gülümseten bir film izlemek isteyenler için fazlasıyla ideal bir film.
  • genç kız filmi. yine de sıkmayan pek çok esprisi olduğundan akıcı. kafa boşaltmak için izlenebilir. kategorisindeki diğer filmlere kıyasla gayet iyi. emma stone'un zirvede olduğu dönemlerden.
hesabın var mı? giriş yap