• --- spoiler ---

    dini kolay görenle, kolay olan herşeyi dinden gören arasında büyük bir fark vardır

    şeriatın hoşgörülü olması her hoşgörünün de şeriatten olması anlamına gelmez. zira tecavüzcü ve savaş kışkırtıcısına hoşgörülü olmak günümüzde hindular ve budistlerin bile reddettiği bir zillet ve zayıflıktır.

    ancak yine de yöneticilerin alimleri ve tağutların kuyrukları, bunu din haline getirmek konusunda oldukça kararlılar. oysa peygamberimiz (sallallahu aleyhi ve sellem), atışın gücünü övmüş, atışın ötelenmesini, bundan vazgeçilmesini ise kötülemiştir. peygamberimiz (sallallahu aleyhi ve sellem), her savaş çağrısına icabet edenleri övmüş ve (cihadı terkettikten sonra çiftçilikle uğraşarak) ineklerin kuyruklarına takılanları kötülemişken; dini sulandıranlar ve mürcie, cihada savaş açan ve cihada karşı komplolar kuran tağutlarla birlikte çözümler aramaktadırlar.

    tevhid ve cihad ehli tağutların insanlar aleyhinde ortaya koyduğu ihanetten etkilenmemekte ve ineklerin kuyruklarıyla da ilgilenmemektedirler. onlar, kalpleri buzağı ve kafir sevgisiyle sarhoş olmuş olanlardan da zarar görmezler.

    * doğru yolu bilmeyen, bilen gibi değildir. muhakkak hidayeti bilen selefin yolunu takip eder.*
    --- spoiler ---
hesabın var mı? giriş yap