• lisans mezunlarını çok cahil buluyorum. onların oyu 2 ise benimki 4 olmalı. araya masterı (3) aldım dikkat edersen.

    (bkz: bu yol yol değil dayı)
  • ülkede üniversitelerin mantarlardan hızlı çoğaldığı günümüzde olsa da fayda etmez. taşraya açılan liseden bozma, öğretim elemanı zorla yar. doç. yapılmış birkaç yeniyetmeden oluşan, laboratuvar nedir, kültür sanat nedir bilmeden öğrenci okutan okullardan ne bekliyorsunuz? veya baba parasıyla istanbul'a 50'ncisi açılan e5 kenarı üniversitelerinden mezun olan, hayattaki tek amacı babasına coupe bmw, mercedes aldırıp onunla hava atmak olan, taşra üniversiteleri gibi öğretim elemanı ve ekipmanı eksikliği yaşayan yerden çıkan adamlardan ne bekleyeceksin? lisans mezunları bilgilidir, bilinçlidir savı bitti güzel kardeşim, bitti.
  • türkiye'den alınan diplomalar geçersiz sayılsın. burhan kuzu problemine de cevap olur.
  • katilmadigim oneridir. cunku ulkemizdeki ozel ve vakif universitelerinin bollugunu goz onune aldigimizda, zart fakultesinin zort bolumunden mezun olmus ve bi sekilde universite mezunu nosyonu kazanmis ancak universite okuyamamis ama kendini cok iyi gelistirmis, hatta insan gibi insan olmayi basarmis insanlardan cok daha kalitesiz, akilli telefonunun yarisi kadar akilli olmayan kocaman bir kitle var.

    ınsanlari degerlendirmek icin egitim durumu onemli bir husus ancak ulkemizdeki gunasiri degistirilen yapboz misalindeki carpik egitim sistemi goz onune alindiginda... yok abi yemezler.
  • eğitim seviyesi yüksek insanın sorumluluğu zaten koyunları adam etmeye çalışmaktır. başaramıyorsa oyu bir oy bile sayılmasın. başarıyorsa zaten koyun olmayanın ne işi var akepeyle.
  • 40 yas ustu olup bir isi ve cocugu olan insanlarin oyunun iki sayilmasi cok daha iyi bir tercih olacaktir.

    cunku buyuk olasilikla bu gruptaki insanlar buradaki sigirlar gibi gaza gelerek degil, ulkenin ve cocuklarinin gelecegini dusunerek hareket edeceklerdir.
  • akp sınavsız diploma dağıtır.
  • bayburt ünivesitesi iibf işletme(i.ö.) öğrencilerinin isteğidir.
hesabın var mı? giriş yap