• aylardır neredeyse sol frame'de sabitlenmiş gibi duran aslında aynı kişilerin sürekli aynı şeyleri yazıp durduğu dertleşmekle alakası olmayan başlık.

    "başlığı engelle" veya "başlığı gösterme" gibi bir özellik yapmak neden bu kadar zor?

    lacivert versiyonu için (bkz: çaylaklardan mesaj bekleyen yazarlar veritabanı)
  • eskiden yani sözlük daha popüler iken şimdiki kadar gündem olmayan yada popüler olmayan başlık idi. tabi sol framede görünürdü ama şimdiki kadar değil gibiydi.
    2017 yılları idi başlığa erkek bir yazar yazmış ve belli ki kadınlarla tanışmak istiyordu. yazdım bu yazara ve açık açık işe yarıyor mu diye sordum. yazar kişisi ise işe yaradığını, bir çok kadın ile tanıştığını hatta o anki sevgilisi ile de söz konusu başlıkta tanıştığını söyledi. ben de bunun üzerine bir tane connected2me hesabı açarak başlıkta link bırakmaya başladım. o zamanlar böyle yapılıyordu. sonrasında gerçekten bereketli idi başlık. çok fazla kadın yazıyor idi ve bazen cevap vermeye bile yetişemiyordum. böylelikle çok fazla kişi ile tanıştım... yaşananları çok anlatmak istemem ama bir çok ihtimal hayat buldu diyebilirim. ama işin garibi anononim kalmak isteyen birkaç kişi var idi ne zaman ben o başlığa link bıraksam beni ararlar idi, artık seslerinden tanır olmuştum onları..
    şimdiye dönecek olursak uzun zamandır bu başlığa yazmıyorum. bazen çaylak girileri de dahil olmak üzere girilere göz gezdiriyorum. nude satanlardan tutun da borç isteyene, para isteyeninden muhtemel dolandırıcısına, trolüne kadar farklı farklı bir çok kişi türemiş ve garip bir hal almış.
hesabın var mı? giriş yap