• emrehan halıcı tarafından başlatılan bir girişim.

    http://www.eparti.org/
  • kurucuları arasında ajan smith'in de olduğu yeni dijital parti. şimdi neo düşünsün.
  • destek görmesi gereken bir parti; teknolojiyi, bilimi hayat felsefesinde ana rol benimsenmesini taraftar olan bir oluşum gibi geliyor.
  • (bkz: e-chp)
  • teoride guzel olan ancak ex-chp kadrosuyla yemeyecek olusum

    edit : ayrica "oncelikler" sayfasi direk chp'den copy paste edildigi izlenimi veren olusumdur
  • http://www.tomorrowland.com/home

    (bkz: tomorrowland)

    kralı belçika'da olan elektronik parti. şarkıları güzel yapsalar bari.

    (sazanları bekliyorum)
  • soyle bir goz gezdirince chp'nin "sidisine para verecegimize torrentten cekeriz" versiyonu gibi duran partidir. "sayin melek yatirimcilar bakin chp'nin aynisi ama elektronik" tarzi parti degil turkiyede, dunyanin hicbir yerinde siksen yemez. turkiyede muhalefetin mevcut kalitesizligi goz onunde bulunduruldugunda, ilimli tayyip- obama abd'si tarzi siyaset yapan "sikici liberalizm" olarak nitelendirilecek, kendini turkluk-kurtluk-muslumanlik-solculuk-sagcilikla isimlendirmeyip "turkiye cumhuriyeti vatandasi" uzerinden siyaset yapacak, "anadilde eyitim verices her seyi verices" romantik solculugu yada imam hatipten sinif arkadasina yari fiyatina birakacak laz muteahhit sagciligi degil, modern kapitalizmin yurumesini saglayan temel ilkeler ozellestirme, serbest piyasa ve gucler ayriligini duzgun uygulayacak liberal demokrat bir parti ihtiyaci vardir. chp'nin aynisinin digital downloadi cikinca millet chp'ye oy vermeyi birakacak miydi saniyosunuz.
  • (bkz: internet party)

    orjinalinin yakınına dahi yaklaşamayan girişim.

    e-parti derken e'yi yanlış anlayıp "emrahan parti" olarak görmüşler sanırım. sitelerinde en çok geçen kelimelerden biri emrehan. amacı bir ismin arkasından gitmek olan kişiler için ideal. bugün sitesinin her köşesine adını yazan "lider" yarın güç sahibi olunca site dışında başka yerlere yazmayacak mı?
  • teorisi bile adını tutturamayan parti girişimi.

    ben internet sitesini incelediğimde anlatılmaya çalışılan şeyi karşılayan kelimenin elektronik kelimesinden ziyade teknoloji kelimesi ile karşılanmasının daha uygun olacağını düşündüm. keşke partinin adını teknoloji partisi koysalarmış. hem kısaltması da tek parti olurdu. mis.
  • mevcut temsili demokrasiyi doğrudan demokrasi'ye çevirme hayaliyle yola çıkmış partidir. kağıt üzerinde bu söylem hepimize güzel gelse de kendilerini daha iyi ifade etmeleri gerekiyor.
hesabın var mı? giriş yap