• instagram da takip ettiğim tek fitness antrenörü.nedenini bilmiyorum ama paylaşımları en çok ilgimi çeken bu adam.ayrıca emir'in mutfağı adı altında yaptığı yemekler de çok lezzetli gözüküyor.çarşambaları patatesli omletinin hastasıyım.son zamanlarda protein tozu meselesinden ekranda çıkan doktorlara epey bir sinirlenmiş gördüm onu genelde yapısı sakin çünkü.

    ve evet ragnar'a gerçekten benziyor.
  • iyi hoş güzel de fazla asabi olan insan.
  • bu işi fazlasıyla yaşayan vücut geliştirmeci.

    gerçekten yaptığı işe aşık, onu takip ederseniz bunu çok çabuk anlayacaksınız.

    personal trainer olarak neler yapabildiğini mutasyonacademy sayfasında görebilirsiniz.
  • kendisini takip ederdim ta ki, birkaç sene önceki storylerinde araba kullanırken tavuk pilav yiyip, videoya çekip ve bununla övündüğünü görene kadar. kas yapıcam diye bu kadar da ruh hastası olunmaz. kendisine sorsan "hastasıyız bu işin booomm hede hödö" diye motivasyon kasar. zerre saygı duymam bu kadar kafayı bozmuş birine.
  • para verilip ders almanızı önermediğim, kendisine hoca diyen ancak çok ama çok asabi olan kişidir.

    maalesef kendi bildiği doğrular çok ama çok önde geliyor. senin bildiklerine önem vermiyor. onun söylediğini yapmazsanız eğer siz yanlışsınızdır. hiç bulaşmaya gerek yok.
  • özellikle beslenme konusunda çok tutarsız açıklamaları var. bugüne kadar proteinin dibine vururken son videosunda fazla proteinin gereksiz olduğunu söylemeye başlamıştır. zaten steroid kullanan birinin kendi vücudunda gözlemlediği değişimlere göre, bugüne kadar hiç kimyasal kullanmamış insanları yönlendirmesi bana yanlış geliyor. adamın ilaçlı vücudunda protein sentezi zaten tavan yapmış, su içse şişecek durumda. doğal besinlerle vücut yapmaya çalışan bir kişinin vücudundaki protein senteziyle kıyaslanabilir mi?
  • yazın yaklaşmasıyla beraber , hormonlu domateslerini ön sıralara dizen manav edasıyla "dopingli" before after fotoğrafları paylaşarak müşteri toplamaya çalışmaktadır.

    geçiniz.
  • takip ettiğim ve program satın almak istediğim hoca. kendisiyle çalışanların sonuçlarını merak ediyorum.
  • boom
    tahribat
    ter borcu
    çatır çatur
    organiksatınal
    hardline
    bitmek tükenmek bilmeyen kampanyaları
    agresif kişiliğiyle kendi bildiğinden başka bir şey okumayan kimse.
hesabın var mı? giriş yap