• çocuklar açısından hiç hoş olmasa da sorumlusu yine annedir. sen karara istinaden güzellikle çocukları versen ne onlar yıpranır ne de sen.

    ed: fikrime istinaden birkaç mal beyanda bulunup mesaj kutumu kalabalık etmiş, tek tek uğraşmayacağım.
    ben fikrimi burda yazdım, siz de bana mesaj atana kadar yazın zira ben okumuyorum mesajlarınızı da.
  • ağlattı beni resmen. çok yazık.
  • cidden çok kötü hissettim, çocukların bu durumu yaşıyor olması çok acı. ne yaşandı ne oldu bilemem elbette ama keşke çocukların daha az zarar göreceği şekilde durum gerçekleşseydi. boşanmalarda eğer anne baba bilinçli değilse çok büyük sıkıntılar yaşıyor çocuklar, malesef bu çocuklar da hep bu çekişmenin içinde büyüyecekler gibi duruyor.böyle durumları gördükçe düşünüyorum iki insan nasıl bu hale geliyor, hayat çok garip.
  • işin geçmişini bilemem. anne hakkındaki iddialar nedir bilemiyorum ama şu bir gerçek ki o anne eğer gerçekten çocuklarını düşünseydi şu manzaraya razı gelmezdi.

    usulünce çocukları teslim etmesi gerekirdi ki çocukları şu travmayı yaşamasın. gerçek bir anne her zaman şovu değil çocuklarını düşünür.

    tıpkı firavunun hikayesindeki gibi. çocuğunu kaybetme pahasında da olsa çocuğunun elinin kesilmesine razı gelmeyen anne gerçek annedir. kameralar önünde gözünden yaş bile gelmeden böğüren anne anne değildir.

    edit: ayrıca türkçene sokayım kardeş. "anneden" değil "annelerinden" olacak o başlık.
    edit2: karakter sığmamış la. kusura bakma kardeş...
  • bu kadın zaten manyak, çocukları da manyak edecek. kamera karşısında şov yapıyor. mahkeme delil olmasa o yaştaki çocukları babaya vermez.
  • bu görüntüler ne kadar dramatik, ne kadar travmatik şeyler bunlar. bir de bu görüntüler artık internette, internete düşen şey silinmez. bu çocuklar büyüyecek, bu görüntüler çocukların peşinden gitmeye devam edecek. çok üzücü.
  • halkımız mağduru sever. mahkeme kararı var, uymak zorundasın. çocuklarını dövdüğü iddiası da cabası. çocuklar devlet korumasına değil babasına gidiyor. orta da bir yanlış varsa anne'nim çocukları mahkeme karşına gelip çocuklarını babaya vermemesidir.
  • polislere direnmesi ve arkalarından bir şeyler fırlatması ile çocuklarını geri alma şansını %0'a yaklaştırmış.
  • çocuklarının mahkeme kararı ile babasında kalmasına karar verilmesini hiçe sayarak, kendisinden "zorla" alındığı izlenimi yaratan bir reklam gibi gözüküyor.

    çocuklarına "gitmicez biz" diye bağırmalarını diretmediği ne malum? tamam aralarındaki durumu iyi kötü bilemeyiz, sadece basından gördüğümüz kadarına yorum yapabiliriz fakat ortada bir karar var ve buna maalesef uyulması gereklidir.

    üzücü bir durum.
  • çocukların icra iflas kanununa tabi şekilde alınması en büyük eksiklerimizden. yazık vallahi, bu ne travmadır.
hesabın var mı? giriş yap