• bir özür nasıl daha samimiyetsiz dilenebilirdi ki zaten?

    "şahsım adına" affetmedim. gençlik(ğ)ine de veremiyorum zira biz de genç olduk.
  • unutmayınher insan bir engelli adayıdır.
    yemişim özürünü kevaşe(kuru yaprak)
  • tüm gün kampüsteyim. çeşit çeşit keko ve barzoya denk geliyor, görüyorum. şu kızı bir görsem keşke.

    bir çift sözüm olacak, belki de tek bir kelime.
  • benim için bir değeri vardır. yaptığı şeyin yanlış bir şey olduğunu, pişman olduğunu, bir daha yapmayacağını, aklının da zaten yerinde olmadığını, normalde böyle bir insan olmadığını söylemiştir. halinden de pişman olduğu gözükmektedir.

    nihayetinde yaptığı şeyle ne bir insana ne de bir canlıya zarar vermemiştir sadece ahlaki yönden yakışmayacak bir hareket yapmıştır o an arkadaş arasında gülsünler diye. çocukken biz de elimizi kolumuzu yamultup yapıyorduk bunları.

    ne yapsın kız? idam mi edelim beş on yıl hapis mi yatsın ne yapsın başka? herkesi, her boku linç etmeye bayılıyoruz. çekmiş videosunu söylemiş her şeyi. bırakın artık bu ayakları bir gün siz de yaparsınız bir hata, unutmayın insanız biz.
  • hep ayni teraneler ben kotu biri degilim falancadan benim de şuyum var benim de buyum var kim bir halt yese ayni masali anlatiyor ne hikmetse hepsinin bir bahanesi var yok alkolluydum, efendime soyliyim psikolojim bozuktu vir vir dir dir. ben acimasiz, dusuncesiz pisligin tekiyim de gec iste yedin bir bok bari samimice dile ozurunu.
  • tepkilere bakiyorum, harbiden inanilmaz insanlarsiniz.
    bu ara yeni furya herseye asiri duyar kasmak, sosyal medyadan milleti linc edip hayatlarini s*kip atmak olmus.. kizin yaptigi sey terbiyesizligin daniskasi, buna bir lafimiz yok da.. her gun bir suru insanla o ya da bu sekilde dalga gecen, zamaninda birilerine vandallik yapmis, saginda solunda mobinge ugrayan insanlarin yasadiklarina giki cikmayan ve dahasi yasadigi ulkeyi yoneten ya da yuksek kademelerde yer alan insanlarin her gun yenisini izledigimiz ahlaksizliklarina sesi cikmayanlar, bugun gelmis kendi halinde bir kizin yaptigi gerizekalilik uzerinden agizlarindan salyalar akitarak nefret kusuyorlar.
    bu toplumun genel algisi budur ama herkes gucu yettigine en acimasiz sekilde vurur.
    cok komiksiniz ulan; evet sana diyorum engelli park yerlerini gereksiz bulup her defasinda sirf yer yok diye oraya park eden duyarci. sana da soyluyorum engelliler icin yapilan asansorlere engelliler dururken eze eze gelip gecerek binen dangalak.

    ne salak adamlarsiniz. bir de komik.
  • çevir kazı yanmasın misali. hiç bir değeri yoktur özrünün de kendisinin de.
  • kimsenin linç ettiği de yok duyar kastığı da yok. insanların düşüncesizliklerinden bıktık. engelli birinin elini o şekilde tutması iradesi dışında fakat o kızın dalga geçişi kendi iradesiyle olan bir davranış. düşünün ki elinizi, ayağınızı, bacağınızı, beyninizi istediğiniz gibi hareket ettiremiyorsunuz ve biri çıkıp bunun yüzünden sizinle dalga geçiyor. diyeceklerim bu kadar.
  • internet geri dönüşümü olmayan bir çöp kutusu gibidir. oraya attıklarınız asla kaybolmaz. yıllar donra çocuklarınız isminizi google’da arattığında şimdi yaptığınız tüm rezillikleri izleyecekler.

    çağımız gençlerinin vebası, 2-3 fazladan tık almak, sosyal medyada fenomen olmak için aptal aptal hareketlere girişiyorlar. sonra çıkıp özür diliyorlar ama nafile. kızım sen damgalandın artık. 20 yıl sonra senin oğlun/kızın açıp izlediğinde ona ne cevap vereceksin yada herhangi bir cevap verebilecek misin onu düşün.

    son olarak bu fenomenliğe gençleri özendiren ne kadar fenomen, ne kadar magazin maymunu varsa allah onların belasını versin. şimdi tek tek isim de sayardım da gg.
  • alkollüydüm sarhoştum bilmem ne. yemezler güzelim bokunda boğul
hesabın var mı? giriş yap